Segítség Uncharted 2 végigjátszás, elakadtam?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de a Reunion - Puzzle Room küldetésnél nem tudok felmászni a falra. PEdig a kockát, meg a többi cuccot jó helyre teszem, a betűk is jó helyre vannak beforgatva, videó alapjaán csináltam, mégsem tudok kimászni mint a videóba:(((((2010. dec. 22. 13:01
1/5 anonim válasza:
Biztos megvan minden?
Az állatokhoz az emblémák, majd a falon a betűk és a végén a dagger?
Ezután kinyílik egy ablak, az alá mész és ott kell!
Vagy pedig akkor kezdd el újra a checkpointot, de én ilyennel még nem találkoztam! :?
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Ahogy megnéztem a videót, az a baj, hogy nekem középen nem jön ki az a cucc, hiába forgatok be mindent... Milyen állatokról van szó???
köszi!
2010. dec. 22. 18:25
4/5 anonim válasza:
van egy könyv, abból kell kitalálni.
5/5 anonim válasza:
Én is itt akadtam el! :=( neked sikerült? pedig én is a video alapján csináltam, de nem jön középen fel semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!