Szerintetek érdemes a Final Fantasy 13-at megvenni PS3-ra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 13:54
1/8 anonim válasza:
Attól függ mennyire szereted a stílust. Szerintem igen.
2/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tom h ez egy animére épül de szeretem :D
2010. dec. 19. 14:05
3/8 anonim válasza:
Játszottam vele ,de egy hét után elcseréltem. Nem rossz játék, szép meg minden ,de szerintem csak a japánok tudják igazán élvezni az ilyeneket :D Jó hosszú játék , ha ezért kérdezed akkor igen, érdemes megvenni. Megéri az árát, de előtte nézz meg róla pár videót , hogy biztos élveznéd-e.
4/8 A kérdező kommentje:
na épp ez a baj h néztem róla pár vidit csak kicsit uncsinak tűnik ezért kérdem
2010. dec. 19. 14:52
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Szerintem a leggyengebb final fantasy. Gyonyoru de a jatekmenet nagyon szornyu es linearis. Nem eri megvenni. Inkabb vard meg a Mass Effect 2-t mely Jan 21n fog a ps3ra megjeleni.
7/8 anonim válasza:
2. vagyok , a sztori, és az átvezetők tényleg nagyon jók! Gyakorlatilag nem is játék, inkább egy interaktív film :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem megéri én játszottam vele meg a Tactics-szal és mind a 2 megéri a pénzét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!