Assassin's Creed Brotherhoodot vagy GTAIV Complete Editiont vegyem?
Nekem megvan mindketto es nekem meg pont az a velemenyem, hogy a GTA IV egy sokkal jobb jatek mint az Assassins Creed Brotherhood vagy akar az AC 2.
1. Az AC sorozat konnyu es a harcrendszere marha primitiv. Kb ugyanazzal a harom mozdulat sorral lehet vegig vinni. Az egesz AC 2 alatt egyszer sem haltam meg harc kozben. A GTA IVben legalabb nehany kuldetes kihivast jelent.
2. Jatekido, GTA IV 30 ora fokuldetes kb 15-20 extra mellek kuldetes. ACB kb 15ora, aztan unalom.
3. Grafika: AC szebb, de GTA IV se rossz.
4. Valtozatossag. ACban ugyanazt a 4 kuldetest kell 20szor megcsinalni. GTA IV televan minijatekokkal autoversennyel stb. A kiegeszitokben meg ejtoernyozes is van.
5. Story. ACnak a Storyja egy Sci fi baromsag. A GTAIVnek egy izgalmas gengszter story.
6. GTA IVt negyszer vittem vegig. A ket kiegeszitot 2szer. AC1, AC2, ACB-t mind egyszer es azota bizony porosodik (nem adtam el mivel a baratnom neha szereti jatszani pont azert mert konnyu).
Az Előző hozzászóló mellet van a pont.
AC 2 unalom és ismétlődő minden GTA IV be fő a változatosság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!