Hogy lehet a Magyarokkal játszani Medieval 2 Total War-ban?
Figyelt kérdés
Végig játszottam a rövidebbik kampányt a Német-Római Birodalommal , de nem elérhető a többi frakció ...2010. dec. 12. 12:12
1/7 anonim válasza:
1. legyőzöd a magyarokat egy másik néppel, ezután majd tudsz velük kampányt kezdeni
2. ezt így kikeresed:
C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign
na és itt van egy "descr strat" nevű fájl(txt), megnyitod és a "campaign playable" alá beírod, hogy "hungary" ÉS az "end lockable" alól kitörlöd.
Itt a pédlda:
; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editor
campaign imperial_campaign
playable
england
france
hre
spain
venice
hungary
end
unlockable
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
end
nonplayable
papal_states
aztecs
mongols
timurids
slave
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi ... csók :D
2011. jan. 4. 18:56
3/7 anonim válasza:
énis kipróbáltam, de nem engedi, hogy elmentsem, mert azt írja ki, hogy hozzáférés megtagadva
4/7 seymour99 válasza:
próbáld meg rendszergazdaként indítani
jobb klikk az indítóra --> tulajdonságok --> kompatibilitás --> (legalul lesz)
5/7 spartacus96 válasza:
elmondanád hogy értseem ha megkérhetlek????
6/7 anonim válasza:
Strat fájlon jobb klikk, tulajdonságok/Biztonság/ott minden felhasználónál megadod az engedélyeket.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem engedi át állítani rendszer gazdára, kér egy objektum nevet és akármit adok meg nem fogadja el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!