Mi a véleményed a spiderman shattered dimensions játékról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 20:42
1/3 -Igazmondó- válasza:
Személy szerint nekem tetszett. Igaz az elején gondjaim voltak a billentyűgombokkal, mert nem igazán érzékelte időnként ha benyomtam őket, így nem maxon, hanem egy kicsit kissebb felbontáson toltam. Úgy is szép volt, hangulatos is, nem volt nehéz egyáltalán még legnehezebb fokozaton sem.
Remélem lesz hasonló folytatása. Neked mi a véleményed róla?
2/3 anonim válasza:
nekem a játék nagyon tetszet mindig is szerettem a dimensios játékokat föleg a noir modot.volt egy rész amelyik felbaszta az agyam de végül meglet amikor deathpool-nál végig kell menni vagy a viz megöl az nehezeb volt de meg lett.am remélem lesz folytatása.de kicsit kár hogy csak pár szint lett belőle folytatása meg sajna szerintem nem lesz mert szinte majdnem mindegyik spiderman karaktert kiiktattak a játékban kivéve egy kettöt de azokat helyetesitették x-men-es karakterekkel.
3/3 BERTALAN11 válasza:
már 2 fajta folytatása is van :DDD
az edge of time és az amazing spiderman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!