LEGO Bionicle. Szerintetek mennyire égő az, ha valaki még 17 évesen is szereti?
Jó, természetesen nem játszok velük, de pl. összerakni nagyon szórakoztatónak találom őket, plusz nekem tetszenek és díszként is bejönnek.
Van még valaki aki hasonlóan áll hozzá mint én?
Énis legózok még. De én még játszok is vele. Ebbe semmi ciki nincs.Készségfejlesztő, meg jól el legózom az időt vele :)
16/F
@első
Na igen, a maketteket én is nagyon szerettem. Viszont, azok a nagyon szép helikopterjeim meg repülőim költözéskor lényegében megsemmisültek, és úgy döntöttem, tovább inkább nem is csinálok semmi hasonlót. Nagyon elvette a kedvemet a makettektől, és kicsit szánalmas, de majd' elbőgtem magam ahogy megláttam szerencsétleneket darabokban.
@második
Persze hogy semmi furcsa nincs abban, ha valaki játszik is vele. Emlékszem mennyire szerettem még 2-3 évvel ezelőtt is.:)
És konkrétan a Bionicle-ökkel mi a helyzet?
20 éves vagyok és nagy rajongója vagyok a Bioniclenek.
Igaz nem játszom vele,de néha építek egy-egy MOCot.
A MOC jelentése: My Own Creation,vagyis hogy építesz egy kitalált figurát néhány készletből.
A selfmoc pedig szintén ugyanezt jelenti,csak a megépített figura az építőt személyesíti meg,vagyis őmagáról mintázza meg a karaktert,míg a többi lehet barát vagy ellenség.
Bátran kimondom,hogy a Bionicle a legsikeresebb és legjobb játéklánc,amit a Lego kiadott.
Sok emberről tudok, akik huszon vagy akár harminc valahány évesen is ezzel töltik az idejük. Van valaki, aki egy regényt akar kiadatni a Bionicle rajongói történetéről, mert annyira népszerű. Aztán vannak olyanok, akik meg animációs filmeket készítenek róla. Ezek mind jócskán túllépték már az ajánlott korhatárt.
Na meg ott van az a sok 40-50 éves alak is, akik másfajta játékokra izgulnak rá.
Nem égő, csak ne vigye túlzásba az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!