WOW szakértők, hogy/hol tudom beállítani, vagy hol látom, hogy egy hely (pl 64,23) hol van?
ööömmm, elmagyaráznád, hogy ez mit jelent :)
offical wow-om van.
A titan panel addont innen tudod letölteni:
Ha lejött akkor kicsomagolod ha kell, utána pedig bemásolod a wow/interface/addon nevű mappába.
Ez egy plusz sort mutat majd a képernyőd alsó és felső részén amin sok hasznos dolog szerepel.
És a bal felső sarokban mutatja a koordinátád ahol vagy éppen.
De ha megnyitod a nagy mapot akkor a map alján lévő csíkon is mutatja, hogy hol vagy és ha mozgatod az egeret akkor keresgélheted az adott zónán belüli koordokat.
mert nyomi vagy azért lettél függő, gondolom törtön is toltad és most se vagy több 16nél (agyilag biztos). Mert egy felnőtt embernek van munkája, családja és mégis sokan wowoznok úgy eredetin. Mégse menne tönkre a családok. Csak a nyomi tinik akiknek nincs önkontrolljuk vagy a munkanélküli csövesek kattannak ennyire rá. De nekik meg mindegy mert szart se érnek amúgy se.
ja igen... és a nagy álegyetemistákat kihagytam, akik egyetem után egyből munkanélkülin kezdenek :D
nő vagyok, van családom/gyerekem/ munkám és nem hanyagolok el semmit/senkit a wow miatt :)
egy éve játszogatok, még nem értem el a 80as szintet sem, amiből látszik is, hogy alig-alig vagyok a gép elött, de azért köszi a tanácsot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!