PS2 Játékok mikrofonnal?
Figyelt kérdés
Hellosztok. Kaptam mikrofont PS2-höz. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e linket küldeni a Revolution Karaoke American Idol nevezetű játékhoz. Én letöltöttem egyet, de az nem volt jó. Mikor beakartam patchelni hibát ír. Ne mondjátok azt, hogy nem tudok kiírni ps2-re játékot, mert rengeteget írtam már ki és mind jó volt. Ezt is kiírtam mert azt hittem, hogy már patchelt és gondoltam hátha jó, de nem volt az. Ha tudtok linket küldjetek légyszi. Olyat ami gyorrsan jön meg ami jó is. Köszönöm előre is.2010. nov. 15. 14:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!