Xbox 360 vagy ps3? (flashelési és játékok szempontjából)
Flash szempontjabol xbox, exkluziv jatekok szempontjabol ps3, multiplatfrom jatekok szempontjabol egy kicsivel xbox.
(egyebkent mindket platform megvan)
Na. PS3-at nem lehet flashelni, viszont van hozzá ez a megoldás: [link]
(Többféle is van lehet válogatni)
Aki azt írta, hogy az xboxnak jobb a képe, az nagyot tévedett, jelenleg a ps3 a legerősebb vas. Bluetooth lemezt eszik, szemben az xbox HDDVD-jével, ami halott technológia.
És mivel nem kell flashelni, nem vész el a garancia, mint az xbox-nál.
Hátránya: drágább.
Uff, én beszéltem.
A 09:48-as tökéletesen leírta egy mondatban az egésznek az értelmét!
No, akkor beszállnék én is!
Flashelés szempontjából szerintem inkább box!
A játékok mérete mégis kissebb, illetve jobban elterjedt!
PS-re is van törés és már a legújabb FW-el is kompatibilis, de ott nehezebb a játékok mérete miatt!
X-nél az új dashboard is állított fel kisebb akadályt, de karácsonyra szerintem meg lesz oldva!
Szóval flashnél inkább box, bár ha több PS-es van a közeledben(vagy tudsz kölcsönözni) és van egy jó nagy vinyód, akkor PS!
A játékok!
Nem tudom egyesek minek írták be a grafot, mivel a kérdezö egy szóval sem említette! :D
De ha már így alakult: graf szempontjából inkább a PS-nek áll a zászló, elsösorban exkluzív címeknél (ami csak PS3-ra kapható)!
A multiplatform (ami kijön mindkettöre) játékoknál úgy folyik a fejlesztés, hogy az egész játékot megcsinálják X-re, majd fogják és leportolják PS-re, az meg így néz ki! Míg az exkluzív címeknél a fejlesztök az ún. SPU-kat (fö maghoz tartozó feldolgozóegység) is számításba veszik, ami sokkal gyönyörübb látványt hagy maga után!
(Van ilyen pár multiplatformnál is, pl. MOH, Tekken!)
Uncharted, God of War, Killzone - a videójátéktörténelem legszebb játékai!
De igazából a grafika semmi, a lényeg itt a jó játékélmény!
www.gamerankings.com - Itt nézz utána a legjobb játékoknak és gyüjts infót róluk!
A játékok mennyisége ismét felesleges, mert ha az egyiknél pl. van 10 olyan játék, amikkel idötlen idökig elvagy, míg van a másiknál 100 cím, de egyik sem jön be melyiket választanád?
Asszem ennyi lenne, a koppintásokról meg:
Sony (PS) - MS(XBox)
Nintendo(Wii) - Sony(Move)
Sony(Eyetoy) - MS(Kinect)
Apple(Mac) - MS(Windows)
Amúgy nektek mióta számít, hogy ki kiröl másolt? :D
Ha egy minöségi, tettszetös dolog született belöle, akkor nem mindegy??? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!