Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 vagy ps3? (flashelési...

Xbox 360 vagy ps3? (flashelési és játékok szempontjából)

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy ha lehet már a ps3-mat flashelni akkor az vagy az xbox a megbízhatóbb ilyen téren. És a játékok hogy melyikre van több és jobb? :)
2010. nov. 11. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gyerekek, valakit fizet itt a sony vagy a microsoft? Vagy mi a tökömért kell védeni, meg támadni a másikat? Hozzátenném inkább örüljetek, hogy van ez a két konzol, mert legalább versenyre ösztönzi a cégeket, és ez nekünk jó. Mindkettő nagyon fasza! Flashelési szempontból viszont xbox, mivel ps3at nem lehet.
2010. nov. 11. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Flash szempontjabol xbox, exkluziv jatekok szempontjabol ps3, multiplatfrom jatekok szempontjabol egy kicsivel xbox.

(egyebkent mindket platform megvan)

2010. nov. 12. 09:48
 13/16 Réti bubuzér ***** válasza:

Na. PS3-at nem lehet flashelni, viszont van hozzá ez a megoldás: [link]

(Többféle is van lehet válogatni)

Aki azt írta, hogy az xboxnak jobb a képe, az nagyot tévedett, jelenleg a ps3 a legerősebb vas. Bluetooth lemezt eszik, szemben az xbox HDDVD-jével, ami halott technológia.

És mivel nem kell flashelni, nem vész el a garancia, mint az xbox-nál.

Hátránya: drágább.

Uff, én beszéltem.

2010. nov. 12. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Bluetooth lemezt a ps3? xD
2010. nov. 14. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Xbox 360. Flashelés szempontból is mert : nagyon kevés ps3 játék van fenn a neten. Egy játék 50gb. Bluray lemez is egy vagyon + egy író ami 50írást bír ki. Az xbox olcsóbb,jobb szebb. Nem mondom a ps3-is erős vas. De xbox-ra egyre több extra jön ki. Felhasználó barátabb mint a ps3.
2010. nov. 14. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A 09:48-as tökéletesen leírta egy mondatban az egésznek az értelmét!

No, akkor beszállnék én is!

Flashelés szempontjából szerintem inkább box!

A játékok mérete mégis kissebb, illetve jobban elterjedt!

PS-re is van törés és már a legújabb FW-el is kompatibilis, de ott nehezebb a játékok mérete miatt!

X-nél az új dashboard is állított fel kisebb akadályt, de karácsonyra szerintem meg lesz oldva!

Szóval flashnél inkább box, bár ha több PS-es van a közeledben(vagy tudsz kölcsönözni) és van egy jó nagy vinyód, akkor PS!

A játékok!

Nem tudom egyesek minek írták be a grafot, mivel a kérdezö egy szóval sem említette! :D

De ha már így alakult: graf szempontjából inkább a PS-nek áll a zászló, elsösorban exkluzív címeknél (ami csak PS3-ra kapható)!

A multiplatform (ami kijön mindkettöre) játékoknál úgy folyik a fejlesztés, hogy az egész játékot megcsinálják X-re, majd fogják és leportolják PS-re, az meg így néz ki! Míg az exkluzív címeknél a fejlesztök az ún. SPU-kat (fö maghoz tartozó feldolgozóegység) is számításba veszik, ami sokkal gyönyörübb látványt hagy maga után!

(Van ilyen pár multiplatformnál is, pl. MOH, Tekken!)

Uncharted, God of War, Killzone - a videójátéktörténelem legszebb játékai!

De igazából a grafika semmi, a lényeg itt a jó játékélmény!

www.gamerankings.com - Itt nézz utána a legjobb játékoknak és gyüjts infót róluk!

A játékok mennyisége ismét felesleges, mert ha az egyiknél pl. van 10 olyan játék, amikkel idötlen idökig elvagy, míg van a másiknál 100 cím, de egyik sem jön be melyiket választanád?

Asszem ennyi lenne, a koppintásokról meg:

Sony (PS) - MS(XBox)

Nintendo(Wii) - Sony(Move)

Sony(Eyetoy) - MS(Kinect)

Apple(Mac) - MS(Windows)

Amúgy nektek mióta számít, hogy ki kiröl másolt? :D

Ha egy minöségi, tettszetös dolog született belöle, akkor nem mindegy??? ;)

2010. nov. 15. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!