Nagyon gáz eredeti ps1 és ps2 játékokat gyűjteni ?
Figyelt kérdés
A párom szerint nagyon gyerekes és pénzkidobás csak (azért ügyelek hogy a fizetésem maximum 5 százaléka menjen rá minden hónapban).Szeretem elővenni őket ,átböngészni meg néha persze azért játszok is velük.ápr. 18. 09:01
1/5 anonim 

válasza:

Woow szerintem nem. Tökjó hobbid van :) Milyen jàtékok vannak meg? Pont most pakolásztam és nekem is ott a ps1 de sajnos a legtöbb játékom másolt hozzá 😅 Gyerekként mindig kalózkodtam 😄
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ps1-ből kevesebb van mint a ps2 játékokból.Gta 1,gta2,gran turismo 2 ,doom,mk trilogy,crash 3 warped.Nem olyan rég kezdtem el ezt a hobbit. :D
ápr. 18. 10:02
4/5 A kérdező kommentje:
Felvidéki vagyok.Itt van egy olyan oldal hogy videohry.tv onnan rendelek. A felsorolt lemezek darabja kb 30-40 euró volt.Amúgy nagyon változó árak vannak.Vannak a pár euróstól (pl colin mcrae rally) egészen drágáig .Pl a háromlemezes D 100 euró volt de láttam már 250 eurós Kula world lemezt is.ps2 lemezek valamivel olcsóbbak de már ott is láttam egy 100 eurós silent hill hármat.
ápr. 18. 11:04
5/5 anonim 

válasza:

Nem gáz egyáltalán! Én a helyedben a legközelebbi bolhapiacokra is kimennék szétnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!