Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4 ben, Mccc moddal be...

Sims 4 ben, Mccc moddal be lehetne állítani, hogy az NPC-k a CC ruháimat vegyék fel?

Figyelt kérdés

Évek óta középkori játékot szoktam vinni a Sims 4-ben, és sok medieval modom, cc-m van, viszont mostmár elveszi a feelinget, hogy valakik mindig modern ruhákban kopognak/járkálnak holott nálam még apa kovácsol meg vadászik köpenyben. 😂

Régóta használom az Mc modot és lehet szabályozni vele a ruhákat, de azt is hallottam, hogy azt is be lehet állítani valahogy, hogy csak a CC ruhákat vegyék fel.

Nekem az lenne a hasznos, mert rengeteg korhű ruhám van.

Ha valaki erről tud valamit, szívesen fogadnám a segítséget. Köszi 🥰

ápr. 1. 12:21
 1/1 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy megtaláltam.

Frissítettem a modokat és előjöttek az eddig elbugolt opciók, volt egy olyan, hogy "Enable Custom valami" majd kiderül, hogy az-e az de még nem látok változást.

ápr. 2. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!