Milyen verekedős játékokat ismertek?
Figyelt kérdés
A leghíresebb gyártók a Midway (Mortal Combat), a Capcom (Sreet Fighter) és a Nacomo (Tekken). De biztos vannak ezzektől a gyártóktól vagy másoktol hasonló játékok. Ezekre vagyok kiváncsi.2009. jan. 9. 18:55
1/3 anonim válasza:
Prince of Persia, de a régiek jobbak, az újak szerintem meg sem közelítik.
A The Sands of Time szerintem jó játék. Nő léterme végigvittem :)
2/3 anonim válasza:
A Namcotól ott van még a Soul Calibur sorozat is.Bár nem klasszikus verekedés,hanem fegyveres harc.
A Sega Virtua Fighter-e is elég híres.Dead or alive esetleg,Fightin' Vipers,Thrill Kill.
Amikor a Street fighter 2. kijött,szinte minden héten megjelent egy új verekedős stuff a piacon,mint pl. a Fatal fury,Eternal champions...sok van.
Ha erre is kíváncsi vagy,akkor én a magam részéről a Tekken-t tartom a legjobbnak.
3/3 Huntereagle válasza:
A Def Jam és a Dragon Ball játékok sem rosszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!