Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3-hoz hogy lehet PC billenty...

PS3-hoz hogy lehet PC billentyűzetet csatlakoztatni?

Figyelt kérdés
Annyiféle opció van a beállításokban, nem hiszem el, hogy arra nincs opció ami igazán fontos lenne, de minden lényegtelen egyébre van. FPS játékot akarnék játszani, de joystickon lehetetlen, irányíthatatlan, nem az én világom. Ha nem lehet, akkor kidobom vagy eladom a PS-t, mert pont FPS játék miatt vettem, de joystick semmiképp se jó, csak awsd + egér.
tegnap 07:09
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Joystickon lehetetlen"

Fúj, de útálom ezeket a Pécés gykrkt. Játtsz Pécén, görnyedve.

Amúgy USB be bedugod.

tegnap 09:06
 2/5 Kedves Vezető ***** válasza:
62%

Tipic Pc-s.

Bárcsak lenne valami tilalom, hogy a Pc-sek ne vehessenek konzolt, tipic a Fifádhoz, Mortalhoz jó a kontroller, mi ?

Bzi.

tegnap 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt csak xboxszal tudod megtenni és ott is csak bizonyos, ezt támogató játékoknál. Én pont ezért is vagyok pc párti.
tegnap 09:36
 4/5 A kérdező kommentje:
3: de kár, köszi. Mindegy, azért van 1 játék amit végigviszek, mivel a Dead Space félékhez tökéletes, sajnos a joystick és FPS nem jár kéz a kézben.
tegnap 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

A PS3 nem támogatja natívan az egeret és billentyűzetet, kell hozzá egy adapter, ami emulálja a kontrollert (azaz a konzol azt fogja érzékelni, hogy egy kontroller van bedugva). Sajna a teljes testreszabhatóság csak a nagyon drága adapterekhez jár (XIM, Cronus, Keymander, stb), az olcsóbbak ezeket nem tudják. Ezt a fajtát ismerem (az unokaöcsémnek rendeltük), PS3-hoz kiválóan működött:

[link]

tegnap 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!