Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kérlek tudnátok mondani...

Kérlek tudnátok mondani hasonló játékokat?

Figyelt kérdés

Üdv. Olyan játékok érdekelnének mint a The Settlers 6: Rise of an Empire.

Azaz legyen benne 4 évszak, ennek legyen befolyása a termelésre és az igényekre. Nyilván RTS legyen mint az is. De azt sem bánom ha pl RPG mint a Medieval Dynasty.

Lehetőség szerint kérlek minél többet írjatok, hogy tudjak válogatni ha netán valamelyik nem tetszene.

PS: Csak Steam-en vennék, így platform only(csak EPIC,ps,xbox,stb) játékokat kérlek ne is írjatok.

jan. 17. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedvelem a 4 évszakot én is. Felsorolok párat, bár ezek elég vegyesek. Kb annyi bennük a közös, hogy mindben van stratégia.

Rimworld, ez ilyen roguelike/permadeath/rpg/colony sim/sandbox/modder paradicsom játék. Nagyon változatos módon játszhatod, csak tőled függ. A full békés The Sims féle iránytól a legnagyobb hardcore raideres túlélős vadállatságig.

Banished, ez egy régebbi de eléggé ismert kis indie faluépítő játék. Itt nincs háború, gyakorlatilag az elemek ellen küzdesz, mondhatni a tél a legnagyobb ellenséged. Ostriv is hasonló, ránézhetsz, én még nem játszottam vele, de jónak tűnik.

The Guild 2 Renaissance, na ez megint egy nagyon kevert stílus. Politika szimulátorttól kezdve medieval life sim, rpg, business sim, minden van. Ha termelő vagy akkor kihat rád a 4 évszak eléggé, de mondjuk ha kereskedő vagy bármi más akkor is, hiszen télen az utak emlékeim szerint lassabbak.

Ezen kívül készül egy 2d spriteos oldalnézetes indie darab, Echoes of the Plum Grove néven. Ez is life sim, farm sim, colony sim, generációk mint a Guildben, van itt minden. Ráadásul a megvalósítás is viszonylag egyedi és szép, olyan Paper Mario stílusban.

jan. 17. 19:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megnézem őket még ma délután. Bocsánat a kései válaszért csak sajnos elég elfoglalt voltam elmúlt napokban.
jan. 23. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!