Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cyberpunkal játszom ps5ön de...

Cyberpunkal játszom ps5ön de a játék ps4es!Megvettem a dlct is,de ugye azt csak ps5 re adták ki. Most ahhoz,hogy játszani tudjak a dlcvel meg kell vennem a játék ps5ös verzióját,vagy tudom majd használni?

Figyelt kérdés

#DLC #Phantom Liberty #Cyberpunk2077 Ps5
tegnap 22:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Láttam videón,hogy új játékot kezdett és kiírta neki ,hogy a phantom libertihez ugrás. Kipróbáltam de nekem sajnos nem.
tegnap 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
PS4-es játékhoz PS4-es DLC kell!!!!. Nem tudom milyen külön PS5 only DLC-ről beszélsz de a Phantom Liberty-t PS4-en kell megvedd ha játszani akarod, mivel a játék is ott van meg neked. Az már más kérdés hogy ps5-ön is tudod játszani a játékot.
tegnap 22:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Úgy tudom nem kapott a ps4-es verziója dlct.De mivel kaptt ps5-ös frissítést a ps4-es játèk ps5-

re azt hittem jó lesz.

tegnap 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos csak később esett le,hogy ez lehet rossz ötlet volt.

Most meg nézegettem és ps5-re ultimate van ami tartalmazza a dlct.xd (fizikális)

tegnap 23:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat az értetlenkedésemért!

Közben jó lett a játék!!!

Kitöröltem aztán meg akartam venni ,de azt írta ki,hogy megvan beraktam a lemezt aztán minden jó lett,nem értem!Mikor le update-elte ps5-re akkor kaptam egy új ikont a kezdőképernyőre,szóval eddig mindvégig a ps4-es ikonnal indítottam!

A lényeg,hogy a ps4-es játèkra jó ps5-ön a dlc

tegnap 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!