Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a régi online játék?

Melyik ez a régi online játék?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy túl ismert. Bárhogyan kerestem, nem találtam hasonlót sem. Amire emlékszem a játékból:

-Online játék amit gyerekek is könnyen megtalálhatnak, de nem tudom, hogy hol játszottam vele.

-a grafikája nem volt túl jó, de nem volt rossz. Nem volt pixeles és nem törpe emberkékkel játszottunk stb.

-Egy ninja vagy valamilyen harcos volt amivel játszottunk.

-A játék elején mi választhattuk ki a harcosunk szemét és korátozottan a kinézetét. (emlékszem és egy olyan szemet választottam aminek az egyik fele meg volt vágva)

-A harcos bőre fekete volt és a szeme/szája stb pedig más színű volt, de nem volt rendesen megrajzolva.

-A harcost lehetett képezni több féle képpen. 1 egy bábú almákat dobált neki amiket a billentyűzet gombjaival lehetett dobásiránynak megfelelően elvágni 2 egy gyakorlóbábú ütötte amit szintén billentyűzettel lehetett kivédeni a rúgást, ütést, gáncsolást. 3 ha volt akkor arra már nem emlészem.

-A harcost fejleszteni kellett. Gyémántokat gyűjtöttünk amik idővel fejlődtek ( 100-1000 ig mondjuk kék gyémánt, 1000-10.000 ig piros, stb) és ezekkel lehetett neki jobb kardot, és ruhát venni.

-a játék nem volt letöltős, de elmentette a gépbe a játékmenetemet. Több nap alatt tudtam csak kijátszani.

Valaki felismeri a játékot?

A válaszokat Köszönöm!

ma 00:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Swords and Souls?

Több verziója van.

[link]

Googled:online+game+warriow|ninja+training+throwing|cutting+apples

ma 04:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez volt az a játék. Köszönöm szépen!
ma 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!