Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol vegyek játékot és hogyan...

Hol vegyek játékot és hogyan tudnánk együtt játszani?

Figyelt kérdés

Ezer éve nem játszottam minecrafttal, és most párom is kedvet kapott kipróbálni. Hogyan tudjuk megoldani a legegyszerűbben és legolcsóbban, hogy ketten játszhassunk?

Nekem van egy anno microsoft store-ban vett "Minecraft: Java & bedrock edition for PC".

Ha esetleg ezzel akarunk játszani, páromnak muszáj ugyaninnen ugyanezt megvenni vagy veheti akár pl a G2A oldalról pl ezt?

[link]

Mi a különbség az árazásoknál? Láttam, hogy árulnak fiókot és játékkulcsot, de miért kerül feleannyiba a kulcs mint a microsoft store-ban a játék?

Game Pass-t nem szeretnék venni több okból sem, de főleg mert nincs annyi időnk, hogy kihasználjuk.

Bocsi ha esetleg butaságot írtam, idegen nekem a gamer világ.

Előre is köszi, hogy időt szántál a kérdésemre és esetleg segítesz.

28/L

tegnap 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:

A legbiztosabb, ha a párod is megveszi a hivatalos minecraft.net oldalról.

Megveheted kulcsos oldalon is, de G2A shield-et kérj, mert én már futottam bele olyan kulcsba amivel kb 1 hétig játszottam aztán írta a steam hogy törölték mert lopott kulcs, valaki kilopta boltban a kódot és azt adta el G2A-n. Elég ritka, de bele lehet nyúlni.

A kulcs azért olcsóbb, mert ha olyan helyen dolgozik valaki, kilopja a csomagolásból, neki ez ingyen volt, olcsóbban adja mint a hivatalos weblap, viszont mivel olcsóbb tőle fogod venni. Ingyen kiszedi, hivatalosnál olcsóbban eladja, így röhögve keres rajta.

Az együtt játékhoz ugyan azt kell indítani, tehát vagy java verziót indítotok mindketten, vagy bedrock edition-t, ha mindkettőt tudtok, akkor indításkor feljövő plusz ablakban ezt be tudjátok állítani melyik induljon.

Ami a multit illeti, indítasz egy sima single playert az egyik fiókról valamelyik verzióval (java vagy bedrock), a párod elindítja ugyan azt a verziót, a single playeres verziót meg lehet osztani LAN-ban plusz egy főre, a párod belép a világodba (multiban) ingyen és akkor ketten tudtok játszani.

tegnap 18:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ
tegnap 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!