Akkor ha egy ilyen játékot nyílt világú, 3D, űrutazós játékot akarok ami singleplayerben is játszható melyik éri meg?
Leginkább a Starfielden, No Man Sky, Star Wars Outlaws játékokon gondolkodtam mert ezekben van elég bejárható bolygó, világ. Az Elite Dangerous és a natur Mass Effects játékok valamilyen errorra hivatkozva nem mentek még akkor sem ha megvettem őket. Bár az Elite Dangeroust vettem meg nem steamról csak a Mass Effectsből engem az első három rész érdekel az Andromeda nem. Ezeket pontosan az ED miatt csak törten próbáltam de kevesen crackelték így nem csoda, hogy nem találok normálisat, de ha ezek a játékok vannak olyan nagy világúak mint a fent említettek akkor hajlandó vagyok megvenni is az egyiket, egyszerre csak az egyikért tudok pénzt kiadni mert AAA címek. Mivel ezeknek csak a történetét ismerem nagyjából azt nem, hogy mennyire nagy vagy sokszínű játékok. Eddig vett játékok közül csak az ED volt problémás. A gépem bőven elég jó ahhoz, hogy a Star Wars és a Starfield is menjen, tehát a hardveremmel nincs probléma.
Nekem a Star Wars talán a legszimpatikusabb mert szeretem a világát és open worldel kombinálva nagyon jó élmény vagyok. De a többi játékban meg épp az a vonzó, hogy más világot mutatnak be. Ha esetleg van még ezeken kívül közel ilyen nagy, 3D játék akkor arra is nyitott vagyok. De én csak ezeket ismerem SW Jedi Survivor már megvan steamon jó játék de nem nyílt világú, az Avorion meg éppen nem 2D, de nem is a nekem való játék, az Astroner szép de úgy tudom unalmas is.
Star Wars nem hozta amit Ubi elvárt... Szerintem ez sokat elárul.
Starfield meg Bethesda termék. Amikről pedig tudjuk hogy...
Kizárásos alapon No Man's Sky. Az valóban jó is, én imádom.
Kár hogy a Mass Effect nem ment, én pár hónapja játszottam ki (a Legendary Editiont azaz az első 3-at minden DLC-jével együtt, az Andromedát én se próbáltam), és szerintem életem top 3 videójáték élménye között ott van.
Az általad leírtak közül szerintem is a No Man's Sky az egyetlen jó játék egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!