Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nintendo Switch használt játékok?

Nintendo Switch használt játékok?

Figyelt kérdés
Switch-hez hol érdemes használtan játékokat venni és ezek általában megbízhatóak, tehát lehet velük új tulajdonosként is online játszani például? Horror áron mennek az új játékok rá.

jan. 1. 14:35
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:

Facebook csoportokban, Playbox Company, Checkpoint Konzol.

Nem tudom milyeneket szeretsz, de nem nagyon van rá már új.

jan. 1. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Az "újat" úgy értem, hogy original, boltba megvett játékok (Mario játékok pl).
jan. 1. 18:27
 3/6 Kedves Vezető ***** válasza:

Értem, de az említett üzletekben vannak a legolcsóbban+csoportokban, hardveraprón.

Konkrétan nehezebb beszerezni rá fizikai címet mint 1 pakk füvet

jan. 1. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
jatekaim.hu meg a hardverapro.hu , én egész életemben csakis itt vettem játékokat használtan, sosem baxtak át. Jófogáson már volt átveréses esetem... Szóval én csak azt a 2-t ajánlom, van pozitív és negatív értékelés a felhasználókra szóval lehet tudni ki a megbízható
jan. 1. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
hardverapró elég megbízható, illetve ha úgy van személyes találka, viszed a gépet, berakod, megy, fizetsz.
tegnapelőtt 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 tök felesleges ez a találkozósdi, meg a figyelmeztető szövegeket hogy "sose utalj előre!!!!" azokat se kell komolyan venni... eBay-en vagy amazonon talán utánvéttel vagy személyes találkával veszed a dolgokat? Na ugye... Megbízható eladót kell keresni, és annak nyugodtan lehet előre utalni. De olyan is van, hogy valaki most lép be az egészbe, és újoncként el akarja adni a játékait, és 0/0-ás értékelése van, hát az kicsit necces de olyanból se volt nekem még sose gondom, lehet szerencsés voltam. Egyszer vertek át jófogáson, amikor egy Zelda Breath of the Wild-ot árultak 5 ezer ft-ért. Ott végülis én voltam a hülye, túl szép volt hogy igaz legyen :D De öröm az ürömben hogy fél év múlva megkeresett a rendőrség, hogy rajtam kívül még vagy 50 embert húzott le és most eljárás indult ellene :3 Még az anyja neve is ott volt haha :D Azt hiszem végül 1-2 év felfüggesztett börtönt kapott. Hiába a kis értékű lopás, de túl sok embert baxott át.
tegnapelőtt 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!