Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik kiegészítőt éri meg...

Melyik kiegészítőt éri meg megvenni a Bang! nevű társasjátékhoz?

Figyelt kérdés
És hol találom meg a legolcsóbban?

dec. 31. 13:56
 1/4 A kérdező kommentje:
*van olyan kiegészítő, ami segít a játékélményben, ha csak 4/5-en játszunk? Mert valljuk be, kevesen kevésbé izgalmas.
dec. 31. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyan nagyon egyiket sem, fõleg ha úgyse játszotok 5-nél többen. A kiegek esetleg akkor lennének érdekesek, ha rendszeresen összejárna 7-8 játékos, vagy több.

Akkor már inkább érdekes kipróbálni hasonló party játékokat is. Betyárvilág, Szamurájkard, esetleg kisebb társasággal is mûködõ deduktívak, Avalon...

Ha a BANG-hez ragaszkodtok, akkor a dobókockás verzió pörgõsebb, partysabb, aváltoztosság kedvéért.

dec. 31. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mindenképpen szeretnék egy kiegészítőt választani, akkor melyik lenne a legjobb?

dec. 31. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Kiegészítőt azoknak lehet érdemes venni, akik ualomig játszottak egy alapjátékot, de valamiért mégis ragaszkodnak ahhoz az egyhez. Olyan rengetegféle remek partyjáték van, hogy én még egyszer se jutottam eddig a szintig.

A BANG valamelyik kiegészítőjét (már nem is emlékszem, melyiket,) egyszer megvettem, de hamar el is adtam. Már az alapjátékkal is nem emlékszem, mikor játszottam utoljára, olyan sok más van még.

Általában is elmondható, hogy ritkán veszek meg kiegészítőket, akkor is szinte mindig megbánom utólag. Talán az Aranyásók alapjáték az egyetlen kivétel, azt eleve a kiegészítőjével együtt kellene kiadni.

tegnapelőtt 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!