Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks fiók probléma? ...

World of Tanks fiók probléma? Egy emailon és egy jelszón 2 fiók?

Figyelt kérdés

Ez lehet kicsit necces lesz elmagyarázni de megpróbálom

Tavaly a WG szerverei elméletileg le voltak terhelve és a saját fiókomba nem tudtam visszajelentkezni ezért egy teljesen kezdő fiókba dobott be ami egyértelműen nem az enyém

(4 éve játszom és 8100 csata több tízes járművel)

Ma ssd formázás miatt újra kellett telepítenem a game centert majd amikor miután bejelentkeztem nem az én fiókom fogadott hanem egy teljesen alap fiók fogadott. A supportnak írtunk és mivel sajnos nem lehet 2 ugyanolyan email cím a fiók cím illetve a kapcsolattartó cím így az egyik haveromnak emailját írtam be (együtt próbáltuk intézni, segített)

Csak a support sem azonnal ír vissza lehet akár 2 nap is addig meg bármi történhet

És ha csak egy sablon szöveget küldenek amivel kitörölhetem a s#gg#met akkor megpróbálhatnám szétválasztani. Ha a "kis accounton" emailt változtatok mert a fő fiókomon ugyanaz a email lesz.

Már most:

A fiókot nem törték fel!!

dec. 29. 20:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!