Kevesebb RAM-mal is elfutna a Baldur's Gate a laptopomon?
Egyik haverommal el akarjuk kezdeni, de ha nem futna el a laptopomon nem akarom feleslegesen megvenni.
A laptopomnak 8 GB RAM-ja van, ebből 7,84 használható. A minimum gépigénynél 8 GB-ot írnak. Így is el fog futni? Vagy tudom bővíteni a RAM-ot?
Hát normálisan nem fog futni. És nem csak a rammal lesz baj szerintem ez már egy öreg lap top.
Én egy 12400 f 3060 32 giga rammal játszottam vele élvezhetően már.
A minimum gépigény PC-nél értendő. Laptopnál ennél kb 1/3-val több kell legyen, mivel gyengébben teljesít pc-s verzióhoz képest. Szóval neked már minimum kb 10gb ahhoz aminek pc-n elég a 8gb. Továbbá a többi alkatrész sem mind1. Ha valami nagyon régi gép ahogy #1 is írta akkor esélytelen.
Mondjuk Baldur's Gate elég régi játék, 1998as. szóval ott már inkább az lehet a gond hogy túl új neki a rendszered.
#3 Ez ramra nem vonatkozik annak semmi köze ehhez. A processzornál és a graf kártyánál van ilyesmi hogy ha szar a hűtése akkor nem fogja tudni kihasználni annak maximum teljesítményét hosszabb távon.
Ha megemeled a laptop sarkait hogy szabad légáramlást biztosítson a laptop alatt az aranyat ér egyébként, de akár lehet venni laptop tartót amin van extra ventillátor (nem tudom mi a pontos neve ennek) nem drága az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!