Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ps3 külsejű a ps5...

Miért ps3 külsejű a ps5 generációs játékok grafikája?Az energiaár meg a kovid miatt esett ennyire vissza a színvonal?

Figyelt kérdés
Maga a felhozatal is nevetséges, de szó szerint kb a spiderman 2 meg néhány előző generàciós remake-en kívűl nincsenek kiemelkedően szép játékok, sőt a legtöbb rettenetesen gagyin néz ki a AAA kategóriában is, érdemes összehasonlítani mondjuk a rise of the rhonint a 2015-ös bloodborne vagy until dawn játékkal, olyan mintha a ps3 meg telefonos játékok irányába fejlődne vissza a grafika, pedig szerintem manapság az a minimum minimumja hogy szép egy játék, és ezt kb semmi nem tudja megugrani 5 éve...Mi lehet ennek az oka?

dec. 27. 02:36
 1/3 Kedves Vezető ***** válasza:
71%

A Ronin kb Dreamcast es Shenmue arcokkal dolgozik.

Ez ilyen Remake/Remaster félgenerációs, felesleges konzol az fps számolgatóknak.

Lesz még rá Last Of Us 2, meg egy másik ND játék, meg a GTA 6.

Ennyi, a leg💩 abb éra, de ha ezt is negveszik, nem fognak erőlködni.

Amúgy mobilra több új AAA van, pl Ex Astris, Earth Revival, Undawn, és érkeznek még.

Hab a tortán hogy a Sony levizeli az Only on Playstation ját3kok vásárlóit is, gusztustalan lett az egész gameing világ.

dec. 27. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Szabályosan ujjongtam, amikor láttam hogy az Astro Bot lett az idei GOTY. Ez szerintem egy akkora hatalmas FUCK YOU a jelenkori kommersz, tucat, mainstream, halálosan unalmas, fotorealizmust unalomig erőltető de nasa-nál is szaggató modern játékiparnak, hogy arra már nincsenek is szavaim. Egy stilizált, absztrakt, ps1 időket idéző 3D platformer lesöpört mindent :D Meg azt is várom hogy a hollywoodi fos blockbuster aaa játékoknál beszakadjanak az eladások, talán észbe kapnának hogy nagyon nem az az igazi gamerek iránya! Csak ugye pénzért bármit, és már olyan tömegeket szolgálnak ki akiknek nem sok közül van az igazi gamerekhez.
dec. 27. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az Alan Wake 2 kifejezetten szép playstationon is, nem csak PC-n. Kiemelkedő a tortenete is, és a Remedy híres arról, hogy nem dolgozik sablonosan. Ha olyasmit keresel, ami szakít a kommersz jatekiparral, ez tetszeni fog :)
dec. 30. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!