Jó a Path of exile 2 ? Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
dec. 23. 11:30
2/6 anonim válasza:
Várj vele. Ha kijön EA-ból ingyenes lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
elsőt szerettem de csak 50 órát toltam
dec. 23. 12:18
4/6 anonim válasza:
Elobb az elsot problad ki endgame szinten, mapok, craft, melyik content tetszik jobban. Az hogy kiviszed a kampanyt csak a jatek 1%.
Minimum 6 honapig Early acces lesz, de lehet tobb is, meg jeleleg sok a bug es nem minden jatekmechanika tetszik a jatekosoknak, tehat lehetnek modositasok.
Az hogy megeri-e, az csak a te izleseden mulik. Van eleg video meg leiras a neten hogy donteni tudj magadtol.
5/6 anonim válasza:
Eléggé "old school" a megközelítése, a Diablo 4-hez hasonló egyszerűsítéseknek nyoma sincs. Arra készülj fel, hogy nagyon-nagyon nehéz tud lenni, még egyszerű mobok is képesek egy ütéssel elintézni, a bossokról nem is szólva (az első főellenfélnek vagy tízszer futottam neki).
6/6 A kérdező kommentje:
Diablo2 szerű akkor? Mert azt imádtam
dec. 24. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!