Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Epic Games bejelentkezésnél...

Epic Games bejelentkezésnél azt írja, hogy ehhez az email-hoz nem tartozik fiók. Most akkor ellopták vagy mi?

Figyelt kérdés
ma 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Jó email-t írtál be? Eddig is azt használtad? Nyittál meg kamu oldalt F#snájt ingyen vbuck-ért? xd
ma 13:53
 2/10 A kérdező kommentje:
mindent jól írtam be, senkinek nem adtam meg semmit, nem fosnájtozok, és semmit sem nyitottam meg.
ma 13:54
 3/10 A kérdező kommentje:
jött egy üzenet, hogy sikeresen megváltoztattam az email-em az epic accounthoz.
ma 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor valamiért/valahogy sikeresen megbugolták fiókod. Hacsak nem te intézted ez most.
ma 14:37
 5/10 Kedves Vezető ***** válasza:
Rosszul írtad be a jelszót, most már jó, gondolom.
ma 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:
és mit tudok csinálni neki?
ma 16:58
 7/10 Kedves Vezető ***** válasza:

Ja, hogy az e mail megváltozott, akkor buktad szerintem, valahogy megtudta más a jelszavad, és csinált új e-mailt.

Biztos vagyok benne hogy valahol van mód levelezni a supporttal, és ott azért látják hogy mikor meddig, min használtad/hol.

Szóval tudod igazolni, hogy a tiéd.

ma 17:47
 8/10 A kérdező kommentje:
igen, azt csináltam most. írtam a supportnak de live chat nem elérhető úgyhogy kb jövőhéten kapok választ emailben
ma 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Jövö héten biztosan nem. Karácsony. Talán majd újév után inkább.
ma 18:51
 10/10 A kérdező kommentje:
talán jövő karácsonyra már játszhatok a játékokkal, amikért fizettem.
ma 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!