Nagyon felpörög a ps4 pro ventilátora játék kezdetén,még a belépés előtt.Mi a baj?
Figyelt kérdés
Hónapok óta csak a The First Descendant nevezetű online játékkal játszom.Kezdetben nem volt probléma,de mosmár a legutóbbi frissités óta nagyon zúg a ventillátor,nem folyamatosan,de néha alig lehet megmaradni mellette.Kezdő városnál /Albion/ ahol több karakter van nagyon pörög,játék betöltésnél nem,de amikor egyedűl vagyok egy páján szintén üvölt a gép.Van,hogy kilép a játékból a "jelentsem a problémát" képernyőre.Takarítva egy éve volt,de nem játszok egyfolytában napokon,órákon át.Burkolatot leszettem,nem poros.Lehet nagy a játék gépigénye és az 5-6 éves ps4 prom nem birja ?dec. 8. 10:17
1/5 Kedves Vezető válasza:
A hűtőborda is tiszta ?
Ha igen, valszeg ez ilyen, ha másnál nem csinálja.
2/5 anonim válasza:
Ha simán játék közben kilép, az melegedés szokott lenni, ha kevés neki a számítási kapacitás, el se tudod indítani. Érdemes jobban ránézni, főleg a szűrőkre, lehet azok el vannak tömődve, 1 év hosszú idő pucolás nélkül. Nekem asztali gépnél kb fél évente kell pucolnom a légbeömlőkön lévő szűrőt, mert szó szerint pár mm vastagon áll rajta a por.
3/5 Kedves Vezető válasza:
1 speckó csavarhúzó kell a hátuljához, valszeg a bordát kellene kifújni/a hátulját, de Én már módosítottam is a foglalatot, pl a ventinél vágtam egy kör alakú lyukat, stb, meg a hátulján/alján is a ramoknál, ha továbbra is zavar, rengeteg Ps4 Case Mod videót találsz Yt-n 🙃
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket,javaslatokat.Megint körbenézem a gépet..hátha.
dec. 9. 19:23
5/5 Kedves Vezető válasza:
Jó sok csavar fogja, de megéri szétkapni, és kipucolni, esetleg moddolni a case-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!