Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamen néztem a Star Wars:...

Steamen néztem a Star Wars: Republic commando-t és azt írja, hogy Windows 2000, XP, Vista-n fut el. Windows 10-en elfut?

Figyelt kérdés
régen Windows 7-en játszottam rajta

dec. 7. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Win 7 = Javított Vista.

Win 10 != Win 2000/XP/Vista

Szóval nem fog menni. Régi játékokat korabeli hardveren kell játszani, újabbakon ha el is indul, problémát tapasztalhatsz. Az esetek 90%-ában a DRM miatt nem megy új rendszereken, de hát a készítőknek fontosabb volt, hogy a kiadás után csak 1 órával később jelenjen meg a kalózoldalakon, mint hogy a legitim, fizető felhasználók ne szóljanak. Sajnos ez megy most is, csak súlyosabb formában.

dec. 7. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
szopjanak*
dec. 7. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elfut, igen. Az áruházi oldalon a hivatalos gépigény szerepel, így értelemszerűen nincs feltüntetve olyan rendszer, ami akkor nem létezett, de a windows visszafelé kompatibilis. A Steam DRM-jével pedig nincsen semmi gond a modern rendszereken sem.
dec. 7. 13:47
 4/4 A kérdező kommentje:
elindult, habár vannak kisebb hibái, de nem vészes.
dec. 7. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!