Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kamisato Ayato vagy Neuvillett...

Kamisato Ayato vagy Neuvillette éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Most jön a következő bannerben Neuvillette, és nagyon tanácstalan vagyok, eddig Ayato volt a fő dps-em és igazából eléggé meg vagyok vele elégedve, de valahogy nem elég erős a team-em, pedig Yae Miko és Nahida is megvan mellé. Igazából Citlalit szerettem volna még a csapatomba, de most jön Neuvillette és most nem tudom, hogy inkább Neu-t szerezzem meg vagy várjak a kövi bannerre és wish-eljek inkább Citlalira?

#csapat #Genshin Impact #Kamisato Ayato #Neuvillette
dec. 6. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem Neuvillette karakterét, szerintem jó a play style-ja és alap builddel is nagyon jó a sebzése:) Nekem Ayato és Neuvi is megvan, de személy szerint én Neuvit preferálom, attól függetlenül hogy sokáig Ayato volt az egyik top karakterem.

A helyedben Neuvit választanám és majd rerun banneren Citlalit, ha valóban jónak fogod majd találni:) Biztosabb pont szerintem, mert lehet vársz Citlalira, aztán mégsem fog tetszeni. (én sajnos Chascaval voltam így, nagyon vártam rá, aztán nem is próbálkoztam a banneren, mert végül nem tetszett a play style.)

dec. 8. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Neuvillette 100%
dec. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!