Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb gta játék?

Melyik a jobb gta játék?

Figyelt kérdés

dec. 3. 17:24
A kérdező szavazást indított:
Gta: san andreas
Gta V
22 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
technikailag nyilván az 5, de élményben szerintem a SA verhetetlen
dec. 3. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
GTA 5. Minden meg van benne ami anno a SA-ba volt. SA mellett csak 2 dolog szól. Első a bandaháborúk(mondjuk az minimálisan 5-be is van). A második az emlékek amik megszépítik.
dec. 3. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
San Andreas
dec. 3. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Nem is tudom. A San Andreas az inkább egyfajta erős társadalomkritika és karikatúra a végletes és szélsőséges tálalásokkal. A IV-től vissza vettek ebből a stílusból, persze vannak ilyesmi dolgok még, de komolyabbnak érzem az egészet. Talán az SA-ban emlékezetesebbek a karakterek, legalábbis az V-ből nem nagyon jut eszembe hirtelen senki. Persze ha rá keresek akkor nagyjából rémlik, hogy a főszereplők mit csináltak, de egy Wu Zi Mu vagy akár egy Lance sokkal mélyebb nyomot hagyott.

Igen ott van az, hogy az emlékek megszépítik, idén nyáron végigtoltam megint a III-at egy HQ moddal, minden másodpercét élveztem függetlenül attól, hogy technikailag kuka egy V-höz mérten.

Szerintem minden GTA játék önmagában egy remekmű, hasonlítgatni már nem olyan jó őket. Szerettem mindet, de persze ma 2024-ben már más leülni egy San Andreashoz az V, de akár a IV után is.

dec. 4. 12:05
 5/5 anonim válasza:
54%

Csak is a Szent András.

Nekem az nem tetszik a minél újabb GTA-kban, hogy annyira tele van nyomva társadalom kritikával, hogy az egész játék lassan egy utalás. Mintha valami family guy játék lenne. Az 6. GTA trailerén már nagyon látszik ez. Nincs baj a family guyyal, csak ez elvileg GTA játék.

Visszatérve az ötre, ott annyira nem elfajzott ez benne. Pár apróság számomra totál elcseszi a játékot. Mindig is azt hittem, hogy én utálok vezetni, de ez nem igaz, azért van ez, mert az NPC-k direkt bekanyarodnak eléd hogy beléjük menj. Vannak erről videók fent százával hogy milyen egy f@szkalap g3ciláda az AI. Meg eltűntek az éttermek, helyette van egy rakat kisbolt egy mexikóival, nem tudom, számomra ez visszalépés. Burgershotot és Cluckin' Bellt akarok! A 4-ben lehetett bowlingozni vagy mi, nem sokat játszottam vele, de ott az ilyen épületekbe való bemenetel fejlődött, az ötnél a San Andreas alá csúszott vissza, nem is értem. Ha nagyon akarnék összeszedhetnék még párat, de minek? Aki az egyiket szereti az úgyis azt fogja, aki a másikat az meg a másikat.

jan. 4. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!