Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Konzolvilág visszaveszi a...

Konzolvilág visszaveszi a neten rendelt és kipróbált játékot?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy új ps5 játékot, kb. 2 órát játszottam vele és annyi elég is volt. Nem lett karcos a lemez, doboza is sértetlen, így visszaveszik? Úgy tudom h hiába a 14 napos elállási jog, nem mindenre érvényes.
ma 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
NEM. Felbontottad a csomagolást.
ma 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen jog de szerintem attól függ, hogy élhetsz-e vele, hogy milyen feltételeket fogadtál el, amikor rendeltél a Konzolvilágtól.

Az internetes rendelési folyamat során felteszem, hogy valahol ki kellett pipálnod, hogy elfogadod a Konzolvilág feltételeit és itt a kulcs, meg kell nézni, hogy mibe egyeztél bele.

"Fogyasztóként meggondolhatjuk magunkat és visszaléphetünk a vásárlástól az interneten rendelt termék átvétele után?

Igen, a fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg bennünket internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatjuk.

Kell-e indokolnunk a szerződéstől való elállásunkat?

Nem, a szerződéstől való elállásunk esetén nem vagyunk kötelesek a kereskedő kérésére magyarázatot adni az elállás okára."

[link]

ma 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
2. Szoftverek esetében az elállási jog a sértetlen csomagolásig tart.
ma 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!