Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha ezt csinálom, akkor megmara...

Ha ezt csinálom, akkor megmaradnak a mentéseim? Vagy hogy kellene ezt megoldani? (Sims4)

Figyelt kérdés
Újra szeretném telepíteni más forrásból.(Eddig nem az eredeti volt meg.) Ha azt csinálom, hogy a saves meg a tray mappát másolom valahová a gépemre, majd törlöm a meglévő verziót, utána telepítem a másik forrásból(természetesen eredeti ;) ), majd a saves és a tray mappába behúzom a korábbi ugyanilyen mappáknak a tartalmát a megfelelő helyre, az mennyire működőképes?
ma 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Működnie kell addig a pontig, amíg a kiindulási és végleges játék tartalmilag azonos. Két dolog lehet probléma:

- Ha a játék mentés érzékeny a verziószám különbségekre. Ez a Sims esetén nem valószínű, annyira sok frissítés és verziószám ugrás van benne, hogy használhatatlanok lennének a régi mentéseid.

- Ha a mentésed olyan információkat tartalmaz, amit a játék nem tud értelmezni. Például az eddigi mentésednek vannak DLC-függőségei, míg az új telepítés ezt a DLC-t nem tartalmazza. A játék megpróbál olyan dolgokat keresni és betölteni ami nem létezik számára, és itt összeomolhat vagy hibával megállítja a betöltést.

ma 12:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Verziószám különbség szerintem nincs, mert amúgy mindig frissítettem az aktuális frissítések után egy pár órán belül.

Akkor csak a DLC-kre kéne figyelni, ha jól értem.

ma 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogy #1 írta.

Verziószám mind1. Eredeti játék mindig a legfrissebb. Olyan nincs hogy a tört előrébb tartson. :D

Illetve igen. Csak a DLC-k buktathatják meg a dolgot. Ha X DLC-d nincs meg eredetiben akkor annak a tartalmát azonnal távolítsd el a játékodból még mielőtt berakod. Tehát ha olyan ruhát hord sim-ed ami DLC-s és az nincs meg, azonnal vedd le(és add el ha lehet). Ugyanígy a butorok és minden mást is. Semmi olyan tartalom nem lehet benne aminek nincs meg eredetiben a DLC-je különben törölheted is egyből azt a mentést.

ma 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!