Busz szimulátorosok, mely játékot ajánlanátok leginkább?
Sziasztok!
Nem ismerek túl sokat, nem is próbáltam őket, csak amikről hallottam:
OMSI 2
Bus Simulator 21 Next Stop
Fernbus Simulator
Tourist Bus Simulator
+1, olvastam olyat is, hogy Euro Truck Simulator 2 busz modokkal is eléggé élvezetes tud lenni.
Igen azt látom én is, hogy az OMSI eléggé megosztó minden felületen. Nekem a tengernyi DLC sem túl szimpatikus hozzá, nyilván az ember tud válogatni, nem kell mindent megvenni. Viszont sok a mod, gondolom ezt a játékot is inkább a modok tartják még életben, mert ahogy olvastam, fejlesztés / patch nem nagyon van. Valaki el sem tudja indítani a 32bites exe miatt, annak is trükközni kell, hogy egyáltalán játszani tudjon.
A The Bust megnézem majd, most úgyis jön az őszi, meg majd a téli leárazás Steamen, meglátjuk miből mennyit engednek.
Hogy őszinte legyen én nem tudom mi tartja életben az OMSI2-őt...,de ja szeretik a modderek, sajnos kellene már egy jobb, jól modolható, összetett játék, de nagyon-nagyon lassan készülnek általában az ilyen játékok, vagy nem modolhatóak. Viszont egyébként ha érdekel, van például Ikarus csomag DLC-ben több kivitel is (nem saját nevé), illetve ingyenes mod formájában is. Egyébként nem rossz annyira, csak csúnya és néhol nehézkes, de el lehet vergődni, nagyon jól meg van csinálva a modos Ikarusok közül egy néhánynak a hangja, szinte megmondani sem feltétlen lehet egy hozzá nem értőnek, hogy nem valós buszt hall, ráadásul jól dőlöngél, nyikorog, akár mehetsz jeges úton is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!