Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nincs Black Myth Wukong...

Miért nincs Black Myth Wukong ps5 játék a hardverapron/jofogáson?

Figyelt kérdés

Most konkrétan nem arra vagyok kíváncsi, hogy "nem akarja eladni senki" XD hanem a miértjére, pl amikor kijött a spiderman 2 szinte azonnal feltűntek és mai napig vannak... akkor ez miért nincs?

Valamiről lemaradtam, vagy csak azt jelenti, hogy nem népszerű itthon?

#PlayStation #Wukong #Black Myth Wukong
nov. 22. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Abból a 2m+ játékosnak a több mint 80%-a aki játszott megjelenésekor kinai volt. Az eltörpülő maradék oszlik szét a világ többi részére. Na már most a magyar inkább lop mint vesz, ha pedig azt látják hogy nem veszik a magyarok, nyilván nem is fognak rendelni idehaza belőle.
nov. 22. 21:12
 2/6 Kedves Vezető ***** válasza:
76%

Még újonnan sem elérhető itthon.

Legalább ez lesz, nem úgy mint a Switch játékok, Vampyr, Dragon's Dogma, ilyesmik..

nov. 22. 23:04
 3/6 A kérdező kommentje:

1# hogyne...

2# köszi, érdekes amúgy most látom, hogy media marktnál és konzol világnál is 2024.12.12 ír megjelenés dátumának, de az a dlc-s verzió dátuma

A sima augusztus óta van kint, szóval furcsa

[link]

nov. 22. 23:39
 4/6 Hintalow ***** válasza:
53%
Valszeg az is közrejátszik, hogy a fizikai lemezek használata mèg konzolokon is zsugorodóban van, nekem is van ps-em, de egy darab lemezes játèkom sincs hozzá.
nov. 23. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Többek között ezért is szoktam le a lemezes vásárlásról. Vadászni a boltokat, előjegyezni játékokat, telefonálgatni, hogy megjött-e már, utazgatni értük... Na nem, ehhez én már túl öreg vagyok.
nov. 23. 21:42
 6/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Attól függ mire, mert Ps4 re bemész akárhova, találsz mindent, de pl Switchre nehezebb Pesten beszerezni 1 nem cel shaded játékot, mint 1 pakk füvet.
nov. 23. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!