Melyik autós játékokban van szerintetek a legjobban
kidolgozott forgalom?
Figyelt kérdés
Tehát olyanra gondolok, ami nem kifejezetten kötött pályás verseny, sokkal inkább mindenféle közutakon játszódik. És ahol a civil forgalom is realista és intelligens, szóval pl ha szabálytalankodsz, akkor se mennek beléd, hanem megpróbálják értelmesen elkerülni a baleseteket. Nem muszáj teljesen autós játék legyen, az is jó ha csak félig meddig autós pl lehet benne mindenféle járműveket is vezetni. A lényeg az lenne, hogy minél jobb és realistább forgalom. Várom az ötleteket!
Hirtelen ez a 2 jut csak eszembe ami nagyjából minden követelményednek megfelel. Mondjuk ETS 2 nem versenyzős, de rendes forgalom van ott.
nov. 22. 18:10
2/8 Kedves Vezető válasza:
GTA 5
nov. 22. 23:13
3/8 anonim válasza:
GTA 5? xD Ez jó vicc volt :D Mikor ott nem nagyon próbálnak kikerülni, ráadásul mikor szirénázva mentem rendőrkocsival inkább épp hogy elém vágtak be minthogy külső sávba húzodtak volna...
nov. 23. 06:41
4/8 Kedves Vezető válasza:
Olyan is van, de alapból mindenki megvárja a lámpát, Te is tudsz úgy közlekedni, de lehet hogy nem a "legjobb", valszeg vmi kresz szimulátor a legjobb ebben'.
nov. 23. 07:00
5/8 A kérdező kommentje:
A GTA 5-ről én is rosszakat olvastam ilyen szempontból, folyton bevágnak eléd, ráadásul nagyon szellős a forgalom LA-hez képest, és nagyon árkád, papír autók vannak, zéró fizika. A 4 már szimpatikusabb lenne, talán ott a legjobb a forgalom is gta-hoz mérten, csak hát ott is úgy mennek néha mint a vakok. Nekem olyasmi realizmus kéne, hogy mondjuk tudja elsőbbsége van, de ha látja hogy balról száguld felé egy őrült akkor nem kanyarodik ki elé droid módon, hanem azonnal vészféket nyom. És akkor ezt még cifrázni, hogy nem is minden sofőr ilyen, hanem random történik hogy épp mennyire figyel.
nov. 23. 10:06
6/8 anonim válasza:
Az a baj hogy a "verseny" és a "közlekedés/kressz" ütik egymást. Nem szokták ezeket kombinálni. Ami verseny játék ott arra mennek rá. Ami forgalmi jellegű ott meg arra. Együtt a kettőt nem igazán találod meg. Csak ilyen köztes megoldások vannak mint amiket írtunk #1-2 kommentben. GTA mint te is írtad már árkádabb. Forza 4 inkább simulator, szóval valószinüleg talán az felelne meg legjobban ennek. ETS 2 meg ugye kamionos. Ott megadják az elsőbbésget meg mindent, de abban meg versenyzés nincs(max hogy ha te mész 90km/h-val és azt annak számítod).
Sajna amit te keresel eléggé specifikus így nem igazán van rá kereslet.
nov. 23. 12:38
7/8 A kérdező kommentje:
Na én inkább a forgalmi jellegűt keresem. Versenyhez nem ragaszkodom, persze ha vannak célok mint pl ETS 2-ben akkor az számomra már tökéletes. Csak lehetőleg kamion helyett személyautóval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!