Mi a baj a modern sportjátékokkal? Miért vannak ennyire lepontozva a közönség által?
Figyelt kérdés
Amit eddig tudok, hogy a sport az főleg casual, konzolos húzóerő, még csak nem is kifejezetten gamereknek. Viszont pl a 2000-es években még teljesen megbecsült darabok voltak, nba, fifa és társai. A pontozásuk is jó, a játékok is jók voltak, nem voltam egy nagy sportember, mégis szívesen toltam ezeket is. Na most kicsit visszatérnék erre a vonalra is, de ahogy láttam a legtöbb modern sportjátékot nagyon lepontozzák. Mi ennek az oka? Vagy mi az ami manapság még jó sport játék lehet?ma 18:34
1/4 anonim válasza:
Mert évről évre kiadják ugyan azt, teljes áron 0 újítással.
Tulajdonképpen 60€-ért kapsz egy roster frissítést.
Nyilván egy sport játékba nem is lehet akkora újításokat hozni, magából a sportból adódó szabályrendszer miatt, de az ég világon semmi szükség nem lenne évente a piacra dobni egy újabb részt.
Ez nem tetszik sokaknak, szerintem teljesen jogosan.
Elég lenne 5 évente új játéknak kijönni és addig csak patchek formájában aktualizálni a csapatokat átigazolás tekintetében.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát ez ellen lázadnak, hogy csak a roster miatt húzzák le őket évről évre? Grafikai fejlesztés sincs? Mondjuk a 4K óta nehéz hova.
ma 19:47
3/4 anonim válasza:
Ritka a bármi komolyabb fejlesztés, a legtöbb esetben simán aktualizálják a játékosokat az az évi csapatok felállását, és kész. Maximum látszatújítások, kicsit megvariálják a menüt vagy valami más apróság.
4/4 anonim válasza:
pár óra játék után, jön a " shit, here we go again" legendás mondat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!