Kedves Vezető kérdése:
A Diablo Immortalban (android) miért csökkent a szintem ?
Figyelt kérdés
Kb fél éve nem játszottam vele, akkor volt hell 4 en a nehézség kb, most hell 1, és értelemszerűen a peragon szintem is mintha kevesebb lenne.
Vannak új quest ek ? Vagy ez vmi inaktivitási szivatás ?
Most utazom, annyira nem tudok belemerülni, azért kérdem.
Köszönöm.
nov. 17. 15:34
1/2 anonim válasza:
Volt update, ami feltolta a max szintet 60-ra a max paragont meg 300-ra, de ezért mindenkit levertek szintben és igen, a paragonod is repült. Elméletben jobb lesz, mert több beállítás stb lehetőséged lesz, de cserébe megint farmolhatsz mint az ökör.
Elég sokan panaszkodtak is emiatt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ez az, nem volt egyszerű felhúzni a karaktert Hell 4 ig', meg a Portalos' bossokkal is volt hogy fél napokat szórakoztam egy kettővel.
Ja, repült a peragon is.
Szuper🙄
nov. 17. 19:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!