Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends kliens...

League of Legends kliens problémára megoldás?

Figyelt kérdés

Miután kiválasztottam a champ-et amivel szeretnék játszani a játék mikor elindulna leteszi a tálcára az alkalmazást és nem csinál semmit.

Feladat kezelővel miután 10. alkalommal is bezártam és újból elindítom talán megy rendesen, ha addigra nem adják fel.

Illesztőprogramokat telepítettem, újra indítottam a gépet, újra telepítettem a játékot.

nov. 16. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég jó a géped? Elég jó a neted? Win 11-et használsz?
nov. 16. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Futtatás rendszergazdaként, vírusírtó-tűzfal (kapcsold ki) vagy file javítás. A kliensben Options - Repair. Próbáld meg először ezeket.
nov. 17. 02:27
 3/3 anonim ***** válasza:

ezt kell beállítani:

a játék mappájában a client.exe-re jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás fül, és pipáld ki ezt: Teljes képernyős optimalizálások letiltása, majd le okézod

ezen kívül a Game mappában is van egy exe, ugyan úgy megcsinálod a fenti pipát

és végül az asztalon levő parancsikonnal is megcsinálod ha még ott nincs kész

nov. 19. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!