Meg hekkelték az epic accountomat?
Figyelt kérdés
Balf..sz voltam és tiktokon talált videó alapján próbáltam valami ingyenesen megkapni amihezz bekellett jelentkezni a
fortnitenew.com-oldalra.
Be van kapcsolva a 2faktoros hitelesítés így kaptam az emailt a kóddal amit ugye én zokszó nélkül be írtam.
Na most ez nem bejelentkezési kérelem volt hanem email csere kérelem.
Nem tudták elvenni a fiókomat mert a következő email az a sikeres email csere volt amire fel figyeltem.
Gondolom utána jött volna jelszó csere.
Hála isten 2faktoros hitelesítés.
Tulajdonképpen csak szimplán lecserélték az email címet és ennyi.
Osszátok meg mindenkivel aki ha találkozna vele tudja hogy ez mindenkivel megtörténhet.
Igen balek voltam.
ma 15:07
1/2 anonim válasza:
Ott cs#szted el az egészed hogy használod az EPIC-et. Szabadulj meg tőle, undorító amit csinálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!