Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy javítsam meg a Rubik kockám?

Hogy javítsam meg a Rubik kockám?

Figyelt kérdés
Az egyik haverom elforgatta a sarkokat (nem tudom hányat) és most nem tudom kirakni a kockámat. Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudom megtalálni az elforgatott sarkokat?

#Rubik kocka #sarok #elforgatott #megajvítani
nov. 10. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Tanuld meg rendesen kirakni - és kész!
nov. 16. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi - már értem, hogy mi a problémád!

Tehát a haverod szétszedte a kockát, vagy átragasztgatta a matricákat. Ebben az esetben szintén szét kell szedni a kockát, vagy helyre kell ragasztani az elbarmolt színeket!

Az egyszerű kínai kockák oldható csavarkötéssel vannak szerelve az összetartó térkereszthez. A csavarfejek a középső kockák pattintós zárófedele alatt lakoznak.

nov. 17. 02:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Az elrontott sarkok azonnal kibuknak, ha az azokon levő három szín kölcsönös helyzete a térkereszthez rögzített színkiosztás értelmében nem stimmel, és/vagy egy sarokkocka rossz pozícióban reked a teljesen kirakott kockán.
nov. 17. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!