Tudnátok hasonló autós játékokat ajánlani?
Két olyan játékélmény, aminek keresném a modernebb kiadásait.
Az egyik a 90-es évekbeli Need For Speed játékok. Dióhéjban a lényeg: szépséges, egzotikus, de zárt pályák. Azon belül beállítható minden, körök, forgalom, riválisok, nappal/éjszaka, időjárás stb. Nem város, nem open world, hanem változatos és szép vidéki tájak. Hétköznapi sportautók, esetleg egészen egzotikus darabokig elmenve.
A másik játékélmény a Driver 1. és 2. része. Tehát viszonylag realista open world, hangulatos város, valósnak ható forgalom mennyiség, akik szabályosan közlekednek. Rendőrségi üldözések, ha megszeged a szabályokat. Szintén állítható setting a városnál, napszak és időjárás választása. Ha a régi Driver szerűen még esetleg régies városok és járművek is lennének benne, az hatalmas plusz lenne, de nem várom el.
Főleg 2006 utáni darabok érdekelnének, ezeknek a régi játékoknak a modern kori szellemi örökösei. Ha esetleg léteznek még hasonlóak.
Az autós játékok pont rengeteget változtak 2006 után. Olyat találni, ami nem open world, nem lesz annyira egyszerű.
A "Test Drive: Unlimited" és "Need for Speed: Hot Pursuit (2010)" például közelebb állt a 90-es évek Need for Speedjeihez, de mindkettő abandonware, már nem lehet megvenni (utóbbinak van remakeje, de Denuvos, ami nálam személyesen kizáró ok).
Köszönöm az eddigi ajánlásokat, a Flatout Ultimate Carnage-hoz és a 2010-es NFS-hez már volt szerencsém, elég jól passzolnak ide valóban :)
Denuvo-t kifejti majd jobban a 2-es, de én is kerülöm. Szerencsére sok játékból amibe bekerült, közkívánatra, jobban mondva közfelháborodásra kiszedték. Az én bajom az vele, hogy lerontja a teljesítményt. És hogy ezzel azt büntetik, aki megvette eredetibe, hiszen ott fog működni valós időben a denuvo. Van aki fel tudja törni csak nagyon lassan, de ha van már 1-1 tört denuvo-s játék és valaki azt használja, az a denuvot inaktiválva már jobban fog futni, mint a bolti eredeti. Meg engem az is zavar, hogy volt pár eset amikor a devek hazudtak, vagy nagyon lenézően, nagyképűen álltak a játékosokhoz, amikor a játékukba belerakott denuvo kapcsán kellett nyilatkozzanak. De sok olyan is van aki letagadja hogy rakattak bele, holott látszik a kódon és működésen hogy benne van. Ez azért elég gáz, és tiszteletlenség a rajongóik felé.
"közfelháborodásra kiszedték"
Azért szedik ki, mert lejár a licenc. Tolvajok közfelháborodása sem sokakat érdekel.
"látszik a kódon "
Melyik csapat repójához van hozzáférésed? Adsz nekem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!