Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok hasonló autós játékok...

Tudnátok hasonló autós játékokat ajánlani?

Figyelt kérdés

Két olyan játékélmény, aminek keresném a modernebb kiadásait.

Az egyik a 90-es évekbeli Need For Speed játékok. Dióhéjban a lényeg: szépséges, egzotikus, de zárt pályák. Azon belül beállítható minden, körök, forgalom, riválisok, nappal/éjszaka, időjárás stb. Nem város, nem open world, hanem változatos és szép vidéki tájak. Hétköznapi sportautók, esetleg egészen egzotikus darabokig elmenve.

A másik játékélmény a Driver 1. és 2. része. Tehát viszonylag realista open world, hangulatos város, valósnak ható forgalom mennyiség, akik szabályosan közlekednek. Rendőrségi üldözések, ha megszeged a szabályokat. Szintén állítható setting a városnál, napszak és időjárás választása. Ha a régi Driver szerűen még esetleg régies városok és járművek is lennének benne, az hatalmas plusz lenne, de nem várom el.

Főleg 2006 utáni darabok érdekelnének, ezeknek a régi játékoknak a modern kori szellemi örökösei. Ha esetleg léteznek még hasonlóak.

nov. 2. 14:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire felel meg neked de pl Forza Horizon 4 és a The Crew 2 az utóbbi kategóriába beleesik, noha nem minden aspektusból, de többnyire stimmel. Az első zártra max Flatout-ot tudnék mondani, de az inkább paródia féle játék mintsem amit te keresel.
nov. 2. 14:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az autós játékok pont rengeteget változtak 2006 után. Olyat találni, ami nem open world, nem lesz annyira egyszerű.

A "Test Drive: Unlimited" és "Need for Speed: Hot Pursuit (2010)" például közelebb állt a 90-es évek Need for Speedjeihez, de mindkettő abandonware, már nem lehet megvenni (utóbbinak van remakeje, de Denuvos, ami nálam személyesen kizáró ok).

nov. 2. 14:33
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
#2 Mi bajod a Denuvo-val? Nem kötözködni akarok vagy bármi, de sosem értettem az emberek miért utálják. Nyilván azt leszámítva hogy így az adott játékot kénytelenek megvenni lopás helyett. De ezen kivül miért?
nov. 2. 15:56
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi ajánlásokat, a Flatout Ultimate Carnage-hoz és a 2010-es NFS-hez már volt szerencsém, elég jól passzolnak ide valóban :)

Denuvo-t kifejti majd jobban a 2-es, de én is kerülöm. Szerencsére sok játékból amibe bekerült, közkívánatra, jobban mondva közfelháborodásra kiszedték. Az én bajom az vele, hogy lerontja a teljesítményt. És hogy ezzel azt büntetik, aki megvette eredetibe, hiszen ott fog működni valós időben a denuvo. Van aki fel tudja törni csak nagyon lassan, de ha van már 1-1 tört denuvo-s játék és valaki azt használja, az a denuvot inaktiválva már jobban fog futni, mint a bolti eredeti. Meg engem az is zavar, hogy volt pár eset amikor a devek hazudtak, vagy nagyon lenézően, nagyképűen álltak a játékosokhoz, amikor a játékukba belerakott denuvo kapcsán kellett nyilatkozzanak. De sok olyan is van aki letagadja hogy rakattak bele, holott látszik a kódon és működésen hogy benne van. Ez azért elég gáz, és tiszteletlenség a rajongóik felé.

nov. 2. 16:19
 5/13 A kérdező kommentje:

De úgy látom akadnak még bőven más aggályok is:

[link]

nov. 2. 16:21
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
#5 Köszönöm. Ahogy elnézem Némi teljesítménybeli próbléma miatt(amit mondjuk én még 1x sem tapasztaltam, pedig nem 1 denuvo-s játékot vettem már) meg az időnkénti nethiányos állapotot leszámítva nem igazán látom hátrányát. Ma már 2024-be szerintem alap a stabil vezetékes net. Ha szolgáltatónál is van geb#sz akkor is 3 nap a kiszállási idő. Szóval pár napnál tovább akkor sem lehet "netmentes" időszak. Ami a teljesítményt illeti, az szerintem max a gyengébb gépeket érinti. Vagy ha vérpistike középkategóriás gépével akar 4k uhd-t. Mint írtam nekem több denuvo-s játék is van(5-10 legalább) de egyiknél sem érzékeltem teljesitménybeli bajt. Még Hogwarts Legacy-nél sem, ami mint tudjuk nem éppen a "smoth run"-ról híres. Ott sincs bajom vele. Igaz nem 4k uhd-ba tolom és nem használok ray tracing-et. Szóval a teljesítménybeli gondok szerintem inkább oda tudható be hogy mindenki manapság már 4k uhd-ba 60-120fps-t akar, csak sz#r ehhez a gépe... Szóval itt inkább a nettel kapcsolatos dolog lehet a mérvadó föleg, legalábbis szerintem.
nov. 2. 16:49
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

"közfelháborodásra kiszedték"

Azért szedik ki, mert lejár a licenc. Tolvajok közfelháborodása sem sokakat érdekel.

"látszik a kódon "

Melyik csapat repójához van hozzáférésed? Adsz nekem is?

nov. 2. 17:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem csak a tolvajoké, javaslom inkább kicsit tájékozódj a témában. A githubos link is nagyon sok jogos aggályt, valós problémát szed össze, hogy mi a gond ezzel az egész denuvo témával. Aki meg manapság a saját rajongóit tolvajnak kiáltaná ki, az a kiadó nagyon hamar lehúzhatná a redőnyt. Sokszor pontosan az ilyen fajta nagyképű, felhasználóellenes hozzáállás és nyilatkozatok azok, amiért a játékosok megutálnak 1-1 kiadót. Persze ez a profitmaximalizáló termékeiken is egyre többször meglátszik. De nagyon eltértünk a tárgytól, javaslom térjünk vissza az eredeti témához.
nov. 2. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Én mért lettem lepontozva? #6 vagyok. Mit írtam amivel megbántottam valakit?
nov. 2. 18:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le. Szerintem a pipaszámod miatt összekevertek a 7-es számú kötekedővel.
nov. 2. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!