Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps xbox nintendó. Mit ajánlaná...

Mindentudó99 kérdése:

Ps xbox nintendó. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
5 èves gyereknek vennék karácsonyra valami használt konzolt. Ami nem is túl drága. De sajnos abszolút nem értek hozzá. Ti mit ajánlanátok amivel tudna egy 5 éves lány játszani és milyen játékkal? Nem szánnék rá nagyon nagy összegeket tehát nem kell a legújabb legszuperebb konzol. De legyen jó és használható. Köszönöm.
ma 05:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nintendo
ma 06:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ár/érték arányban az Xbox 360 RGH mod éri meg. Enyém 30 ezer volt kb tavaly és tök ingyen ráraktam több mint 700 játékot.
ma 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően egy Nintendo Switchet ajánlanék, rengeteg gyerekbarát játék van rá és ott játszik a legtöbb lány is. Ami kicsit fejvakarós az viszont az, hogy az 5 éves még pont az az életkor ahol még a viszonylag kicsiknek szánt játékok is túl nehezek lehetnek (bár ez egy-két éven belül villámcsapásra megváltozik majd). Így hirtelen olyat tudnék mondani, hogy Mario Kart 8 Deluxe, Disney Dreamlight Valley, Switch Sports, Minecraft, LEGO játékok, illetve van egy csomó játék ami aktuális mesékhez kötődik. Ezek általában elég egyszerűek bár igénytelenek is. Meg kéne nézni ezekkel hogyan boldogul és onnan lehetne Nintendo vonalon tovább indulni pl Mario Odyssey vagy Animal Crossing. Viszont azt nem lehet megúszni, hogy legalább az elején együtt játsszon a szülő a gyerekkel, ők ezt nagyon igénylik. A legtöbb játék angol nyelvű amúgy is.

A másik, hogy öt évesnek egy elsősorban kézikonzol necces lehet abból a szempontból, hogy könnyen összetörhet. lehet rá kapni mindenféle védő cuccokat, de nem tudom mennyit érnek. A Switchből van egy olcsóbb "Lite" változat ami kisebb és könnyebben kezelhető kicsiknek, de cserébe nem lehet TVre kötni mint a nagyot és nem lehet leszedni az irányítóit (bár lehet hozzá vezeték nélkül kötni ha veszel) ami közös játékot eléggé megnehezít.

Ha nem Switch akkor pedig Playstation 4, még mindig jönnek rá újabb játékok hébe hóba, de a régiek között rengeteg van amivel el tud játszani.

ma 07:09
 4/6 anonim ***** válasza:

"és ott játszik a legtöbb lány is..."

Na én pont nem engedném ennyi idősen online játszani. Azt leghamarabb 12 évesen, miután jól a fejébe vertem, hogy ne adja meg másoknak az igazi nevét és a korát sem.

ma 08:30
 5/6 Kedves Vezető ***** válasza:

+1 pont az RGH- s xbox360 ra.

Azon túl hogy az összes Xbox360 cím meglesz 2 db Switch játék árából, (Így ahogy nő, talán tud egyre komolyabbakkal is játszani) meglesz még a Ps1, és retro konzolok is, pl Super Nintendo, Sega, stb.

Továbbá viszi az első Xbox konzol játékait is.

És így összességében akad egy csomó gyerek game:

Mario, Zelda, Spyro, Crash, stb, stb.

És vannak a zenés, táncos, állatos játékok is.

Kezdő konzolnak, ha nem muszály hogy a legújabb 1000.-ik Super Mario meglegyen, Én nem ajánlom a Switch et,

ráadásul Te is játszhatsz vele felnőtt címeket, mint Silent Hill-ek, Dead Space, Forza-k, DMC, stb..

ma 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
*+ A legtöbb 360 játékba magyarítást is tudsz tenni
ma 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!