Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Grafikailag tényleg annyival...

Grafikailag tényleg annyival jobb lehet a ps5 pro?

Figyelt kérdés

Ha az ár értéket nem nézzük mert akkor egyértleműen ps5 viszont várhatóan tényleg ha a pénz nem számít jóval jobb a ps5 pro?

csúcskategóriás 77" oled tvm van samsung s95d így nem lenne rossz ha tényleg annyival jobb.

okt. 31. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Még ha jobb is lesz, teljesen fölösleges. Semmi PS5 exkluziv cim nincs jelenleg(és ki tudja mikor lesz). Szóval a sima PS5 is fölös nem hogy a PRO majd. PS4 PRO mai napig a legjobban megérő PS.
okt. 31. 21:26
 2/6 Kedves Vezető ***** válasza:
88%

Így van, a Sima Ps5 is felesleges.

Annyi hogy kapott minden ps4 es cím egy downgrade patch et, mikor kijött. (Fótómód használóként látom mindegyik játéknál a datált különbséget)

Egy Pc+Ps4 mellett, jelenleg , a félgenerációs konzol már a felénél van, a PS 4,5.

Returnal BOX, Én csak így hívom, Xboxon is egy Hellblade 2 van, ami elérhető steam en is.

Tökéletes bemutató:

[link]

okt. 31. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:

ez inkább játéktól függ, sok olyan játék van ps5 pro-ra, ami egyáltalán nem kapott upgrade cuccot grafikailag, studió csinált-e hozzá vagy sem, ettől függ

természetesen van már rá pár olyan játék aminél eléggé látszik, hogy jobb a grafika, főként ezeket láthattad trailerekben, de mint mondtam, sok játéknál észre sem tudod venni a különbséget, mert a készítők nem foglalkoztak még vele, persze idővel gondolom bővítik ezt

nov. 1. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
37%

Már hogy a fenébe lenne a PS4 Pro a legjobban megérő Playstation? Használtan elég olcsó a PS5 is és mindenben sokkal jobb, mint a PS4 Pro.

Egyébként jelenleg szerintem nem feltétlenül éri meg a PS5 Pro. Közel kétszer drágább és jelenleg mindössze pár játék kapott támogatást. Sajnos a támogatott játékok közül engem csak 1-2 darab érdekel (de ez az én problémám). Egyébként nézz összehasonlító videókat. Szerintem hatalmas a különbség a sima és Pro között. Majd talán pár hónap múlva, esetleg majd egy akcióban. De a váltás akkor is kérdéses lesz, inkább új PS tulajoknak lehet érdekes. Az a gond, hogy annyi pénzből, mint amibe kerül inkább PC a jobb választás. Használtan simán kijön ennyiből egy RTX 3080-al szerelt gép, ami még jobb is.

nov. 1. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Nem a grafika lesz jobb, inkább az fps-értékek. Annyi felárat meg az nem ér-.
nov. 3. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
A grafika is jobb lesz, mert a támogatott játékok nem fsr-t használnak, hanem a Sony saját felskálázóját és a ray tracing teljesítenye is sokkal magasabb. Azt, hogy ez megéri-e a felárat azt mindenki döntse el maga.
nov. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!