Grafikailag tényleg annyival jobb lehet a ps5 pro?
Ha az ár értéket nem nézzük mert akkor egyértleműen ps5 viszont várhatóan tényleg ha a pénz nem számít jóval jobb a ps5 pro?
csúcskategóriás 77" oled tvm van samsung s95d így nem lenne rossz ha tényleg annyival jobb.
Így van, a Sima Ps5 is felesleges.
Annyi hogy kapott minden ps4 es cím egy downgrade patch et, mikor kijött. (Fótómód használóként látom mindegyik játéknál a datált különbséget)
Egy Pc+Ps4 mellett, jelenleg , a félgenerációs konzol már a felénél van, a PS 4,5.
Returnal BOX, Én csak így hívom, Xboxon is egy Hellblade 2 van, ami elérhető steam en is.
Tökéletes bemutató:
ez inkább játéktól függ, sok olyan játék van ps5 pro-ra, ami egyáltalán nem kapott upgrade cuccot grafikailag, studió csinált-e hozzá vagy sem, ettől függ
természetesen van már rá pár olyan játék aminél eléggé látszik, hogy jobb a grafika, főként ezeket láthattad trailerekben, de mint mondtam, sok játéknál észre sem tudod venni a különbséget, mert a készítők nem foglalkoztak még vele, persze idővel gondolom bővítik ezt
Már hogy a fenébe lenne a PS4 Pro a legjobban megérő Playstation? Használtan elég olcsó a PS5 is és mindenben sokkal jobb, mint a PS4 Pro.
Egyébként jelenleg szerintem nem feltétlenül éri meg a PS5 Pro. Közel kétszer drágább és jelenleg mindössze pár játék kapott támogatást. Sajnos a támogatott játékok közül engem csak 1-2 darab érdekel (de ez az én problémám). Egyébként nézz összehasonlító videókat. Szerintem hatalmas a különbség a sima és Pro között. Majd talán pár hónap múlva, esetleg majd egy akcióban. De a váltás akkor is kérdéses lesz, inkább új PS tulajoknak lehet érdekes. Az a gond, hogy annyi pénzből, mint amibe kerül inkább PC a jobb választás. Használtan simán kijön ennyiből egy RTX 3080-al szerelt gép, ami még jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!