Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Akik játszanak a Street...

Akik játszanak a Street Fighter 6-al online ranked, nektek is lassan keres meccset?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy csak nekem szar-e a játék, vagy ennyire nincs player

rankedet próbálok játszani, de 5-10perc mire keres egy meccset, ami elég szar így, főleg hogy pár perc alatt lezavarom a meccseket

sokszor van hogy 10percet keresek pár perc meccsért :/

okt. 30. 11:34
 1/6 anonim válasza:
Ennyire kevés a játékos, főleg rankeden.
okt. 30. 13:24
 2/6 A kérdező kommentje:

pedig 25-30k a steam player count rá, az nem kevés, és ez csak a pc, ugye ott van még a konzol is, de akkor lehet tényleg csak rankedet nem játszák, vagy nem tudom

más normális fighter gémet meg nem tudok, az új mortal-ban nem tetszenek, hogy nincsenek ki balanszolva a karakterek, valamelyik túl erős és mindenki azzal játszik, valamelyik meg annyira gyenge, hogy minden 50. mecsben ha látsz belőle egyet

okt. 30. 13:30
 3/6 anonim válasza:
51%

25-30k világszerte, pc-n. Ebből ha a fele(amit erősen kétlek) rankedezeik, már csak 15k. Nagyon általánosítva vegyük alapul, hogy nagyobb régiókra(ázsia, eu, amcsik; akár többre is) van osztva már csak 5k marad. Ők sem egyidejűleg lesznek online, sőt még a rankra való tekintettel ez még tovább osztódik.

Érthető a hosszú meccskeresés ideje ahol ilyen kevesen játszanak. Ahhoz, hogy bármikor, bármelyik rank tudjon matchelni 1-2 perc alatt sokkal több játékos kellene.

okt. 30. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos PC-n ez rétegjáték, Playstation-ön villámgyors a matchmaking.
okt. 31. 10:32
 5/6 A kérdező kommentje:
hát de hogy lehet gyorsabb a keresés psen? nem értem, ugyan úgy találhat konzolt is, crossplayes, ezért a 3as hozzászólása nem teljesen igaz, lehet pcn 25-30k játékos van, de az csak pc, a konzol nincs beleszámítva, és nincsen régiókra leszűkítve a keresés, világszerte keres, az egyedüli amiben egyetértenék, az hogy lehet tényleg rankeddel kevesen játszanak, bár ezt nem tudom
okt. 31. 12:21
 6/6 anonim válasza:
3.-nak nagyrészt igaza van, régió osztás kell, hogy ne legyen nagy a ping és mindenki élvezze. A játékosok pedig osztódnak idő és mód szerint is, ebben is igaza van. Talán az még, hogy crossplayt kikapcsolják, mert elég sok játékban lehet.
okt. 31. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!