Milyen darts szárat vegyek?
Én anno Decathlonból vettem a férjemnek (bár a most kapható márkanevek nem ismerősök, mintha valami "Geo..." rémlene).
Meg voltunk vele elégedve, elég jól bírta, még úgy is, hogy kocsmában dolgozott, és gyakran adta kölcsön vendégeknek is, akik persze nem voltak túl kímeletesel vele (állapotukból kifolyólag sem 😀).
Műanyag vagy fém szár amit használsz? A fém deformálódik, a műanyag eltörik az ütéstől. A műanyag olcsóbb, és elterjedtebb. Igazából ez fogyóeszköz, tehát érdemes beszerezni sokat. Ez az alábbi pl. 141 Ft egy szett. Nyilván nagyobb tételben éri meg rendelni, vagy ha veszel még valamit mellé.
Másik lehetőség, ha nem akarod gyakran cserélgetni, a flight punch. Egy kis lyukasztó amivel kilyukasztod a tollat és a szárhoz kapott fémgyűrűt belerakod. Így igen erősen oda lesz rögzítve a toll, a szárak sokkal ritkábban fognak eltörni, és nem esnek le a tollak. Ehhez nyilván meg kell venni a lyukasztót illetve a tollak ugyanúgy használódnak, de a szárakon így sokat lehet spórolni hosszútávon.
https://www.youtube.com/watch?v=GrKwKIBz1rE
Illetve vannak olyan készletek ahol a szár és a toll gyakorlatilag egyben van egy műanyag elem. Ezzel nyilván a súlya is más lesz a tollnak, más érzés vele dobni, valakinek bejön, valakinek nem. Én nem igazán próbáltam. És persze jóval drágábbak mint egy sima toll + szár de jóval kevésbé használódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!