Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerinted mi a valaha volt...

Szerinted mi a valaha volt legjobb számítógépes játék?

Figyelt kérdés
okt. 25. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Almát a körtével esete mert mindenki mást keres egy játékban, de nekem a Witcher 3 volt.

De emellett még biztos volt vagy 1-2 tucatnyi játék az életemben, ami valamiért meghatározó volt.

Olyan ez a kérdés, mint hogy melyik a legjobb könyv, vagy a legszebb oratórium a világon.

okt. 25. 11:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 8 bites érában a Bard's Tale 3-at és az Elite-et játszottam a legtöbbet. A 16 bitesben (Amiga) az Elite2-Frontier, a Civilization/Colonization és a Syndicate volt a kedvenc. PC-n (DOS) a Betrayal at Krondor. Windows-on a Skyrim. Most (Xbox) már nem nagyon van "legjobb", talán a Forza-k, a Cyberpunk2077, a Starfield és az NMS. Ezek persze nem a legjobbak (talán a Forza a maga kategóriájában), de hiába "jobb" egy Baldur's Gate vagy egy RDR2, ha közel nem köt le annyira, mint amiket már említettem.
okt. 25. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak egyet nem is tudok mondani. Mivel a kedvencem a Gothic 2 és minden listám élén van, ezért azt írom, de lehetne írni ezen kívül egy csomó más játékot is. Mostanában is készültek olyasmik, amik szerintem a világ legjobbjai közé tartoznak. Számomra lehetetlen rámutatni egy valamire és azt mondani, hogy objektíven ez lenne a legjobb. Max ha beleveszem, hogy amúgy is a kedvencem, mint ahogy most is tettem.
okt. 25. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha konzolos játék nem jöhet szóba, akkor a Heroes III.
okt. 25. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Ki mondta hogy nem jöhet szóba? Nem volt semmi platform kikőtés. Csak egyszerűen a kedvenc játékod és kész. :)
okt. 25. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 2000-ig játszottam PC-s játékokkal, de addig se voltam nagy fogyasztó, viszont számomra mindig is a Warcraft II lesz a kedvenc.
okt. 26. 00:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Witcher széria.

Yakuza széria plusz spin off.

Final Fanatasy széria.

okt. 26. 02:54
 8/10 anonim válasza:
100%
Tényleg, a jó öreg Warcraft! Ha a 2000-es években tették volna fel nekem ezt a kérdést, akkor egyértelműen azt válaszoltam volna hogy Warcraft III. Még pedig a multiplayer része miatt! Mivel volt hozzá map editor, rengeteg féle hosszabb rövidebb, nagyon változatos stílusú játékmód volt készítve hozzá. Ami a multiplayer faktor miatt mindig más és más élményt adott. Teljesen új stílusok születtek ott ennek hála, pl a tower defense is tudtommal onnan származik. A moba szintén. És voltak olyan survival mapok, amik szintén megelőzték a korukat. Akkoriban a többi játékban még nem volt alap hogy enni, inni, aludni kelljen az életben maradáshoz. Sőt, talán még nem is létezett ilyen játék akkoriban, a survival is ebből nőtt ki. Szóval hatalmas úttörő volt ez az egész.
okt. 26. 11:46
 9/10 anonim válasza:
100%
Nem tudnék egyetlen játékot megnevezni, amik kapásból beugranak mint játékok amik nagyon tetszettek: Elder Scrolls IV Oblivion, GTA San Andreas, Heroes of Might and Magic III, Age of Mythology, Quake III Arena, Max Payne 1-2, NFS Underground, Return to Castle Wolfenstein, Mass Effect, Assassin's Creed 1, Worms Armageddon, Hitman 2 (az eredeti)
okt. 26. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

Deus ex 1. Szerintem semminek nem sikerült jobb JÁTÉKOT(!) csinálni. Vannak, amikben jobb a történet, harc vagy a grafika. De úgy összességében szerintem a mai napig egyedi maradt. Nincs nyitott világa mégis szabad, sokféleképpen megoldhatod a feladatokat, a története is erős. Szerintem az egyik legjobb. Esetleg még a Half life 2. Ez a két játék kiállta az idők próbáját.

De erre a kérdésre mindenki mást fog mondani, kb. mindenki a kedvenceit.

okt. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!