4x4 rubik kocka utolsó 2 sarkának megcserélése (többi kocka marad)?
Figyelt kérdés
Végignéztem az összes lehetséges videót, de ha a 4x4x4-es rubik kockánál kizárólag 2 saroknak kéne megcserélődnie arra nem találok videót. Ami megszünteti a paritásos problémát, az sajnos nem hagyja érintetlenül a többi kockát. Szóval van olyan algoritmus, ami felcserél 2 sarkot, és a többi marad?okt. 19. 16:28
1/3 anonim válasza:
Én Kockafej András csatornáján néztem videót parity helyzetekre, ott elég érthetően mutatja, hogy oldható fel egy ilyen probléma. Az most nem ugrik be, hogy azzal a módszerrel konkrétan csak a két sarok cserélődik-e fel, vagy megy vele más elem is, de mondjuk engem nem zavar, ha többet kell tekergetnem, nem számít az idő nálam.
2/3 A kérdező kommentje:
Amikor 2 egymás melletti él van rosszul a helyén, arra van egy 30+ forgatásos algoritmus, amelyik tényleg csak azt a 2 élt forgatja be. Ugyanezt keresem a 2 sarokra...
okt. 20. 02:15
3/3 A kérdező kommentje:
elnézést... 25 forgatásos az él-paritás probléma megoldása
okt. 20. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!