Nintento Switch-re le lehet tölteni játékokat illegálisan?
Lehet törni, de ahogy írták onnantól kezdve csak offline játék lesz, mert elég jó a védelmük, látják ha felmész a netre tört switch géppel, és akkor repül is rá a ban, szóval bekapcsolod aztán fogad egy kép hogy buherált switch, forduljon a nintendo ügyfélszolgálathoz.
A CFW annyit tesz hogy már törve van, valószínűleg homebrew szoftvert rádobták. Ha így hirdeti, akkor már "chippelték". A kérdés honnan töltöd le a játékot, de neten sok mindent találsz, gondolom torrent oldalon van pár switch játék is.
Custom firmware.
Egy fake rendszer, amely segítségével bármilyen játékot ingyen le tudsz tölteni a Tinfoil áruházból. Ps2 game ket is viszi a Switch innentől kezdve, de androidot is tudsz rá tenni.
Engem is vonzott a dolog, mert nincs bankkártyám, nincs E-shop feltöltőkártyája a Switch nek, így idehaza pár kivétellel a 2 Zelda, Legok, Mario és társai cel shaded gamek vannak 20 as ok ért, de láttam már 70 ezerért is rá Mario-t.
Viszont nem csináltam meg mert nagy eséllyel bukom az online-t, meg minden egyes Nintendo frissítésnél újra kell tenni a CFW-t, bukod a garanciát, és hiába ígérik hogy a dual boot al nem fogják bannolni a gépet, elég jók a Nintendo érzékelői.
Most tették tönkre a Yuzu, android/Pc Switch emulátort is.
*A The Vr is kitért nagyon lelkesen, finoman fogalmazva az előnyeire':
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!