Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Laptopon egyáltalán lehet ezt...

Laptopon egyáltalán lehet ezt a minijátékot?

Figyelt kérdés
Eldarya - Bubbl'temple

okt. 4. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ez, de ha valami olyan játék, ami csak Androidra van, akkor Android-emulátorral talán lehet játszani laptopon is.

Én a Memut használom:

[link]

de van más emulátor is, pl. Bluestacks:

[link]

okt. 5. 00:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Androidos játék, ha tudsz TV-re android szimulátort letölteni, akkor menni fog, de vannak TV-k amik maguk android rendszerrel futnak, csak lehet igényelni fogja a plusz beviteli eszközt (egér, bill).

amiket írtak szimulátornak, jók, illetve van még pl a Nox

[link]

okt. 5. 07:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet én nem értem a konkrét kérdést, mert nincs jól megfogalmazva, de igen működik laptopon is (most próbáltam ki) Chorome böngészőből megnyitva, de szerintem az összes többiben működik.

(Aki esetleg nem tudná, az Eldarya egy online játék (igaz van appjai is már), és azon belül van ez a minijáték.)

okt. 5. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:

2# vagyok, most nézem laptop, nem TV, valamivel összekevertem, bocsi.

Android szimulátor segít.

okt. 5. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha egy régibb darab, akkor elég esélytelen. Folyton akadozik.
dec. 31. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Csak akkor fog akadozni, ha nem jó az internet kapcsolatod. ^-^"

dec. 31. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérlek, ne akard megmásítani a szavam. Az eldarya minijátékok mind akadnak és a csj-ben is mindig lefagy az oldal, ha be van kapcsolva az animáció. Milyen vicces, hogy egy újabb és jobb paraméterekkel rendelkező csodamasinánál nincsenek problémák, ha játszom.
dec. 31. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!