Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Resident evil 4 el hogyan...

Resident evil 4 el hogyan lehet co-op al jatszani ps2 on olvastam egy kerdesnel az lett ra a valasz hogy nem lehet link allul?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=NlK2bxyZPYw akkor ez mi a f**m? a valaszokat meg elore koszonom!
2010. nov. 3. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet!

lyen kamu videót én is összedobok egy videoszerkesztö progival hogy a játékvideó alá rakok még egy játék videót bármilyen játékból!Nem tünt még volna fel youtube tele van kamu videókkal!

2010. nov. 4. 10:11
 2/4 A kérdező kommentje:
atszoktam latni a fake kon de ezen nem is gondoltam volna hogy fake hisz ki lenne annyira retardalt hogy csinal egy videot amiben coop on lehet jatszani mikozbe nemis na ezt beszoptam mert csak azert vettem meg hogy tudjak az ocsemel jatszani vele na mind1 azert koszonom a valaszodat!
2010. nov. 4. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
JA meg egy gyors kerdes a RE5 ben lehet coop on jatszani? onlinen tudom hogy lehet de 1 gepen osztott kepernyosen lehet e ?
2010. nov. 4. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
A RE5-be igen lehet egy gépen de csak konzolon!
2010. nov. 5. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!