Rise of Tomb Rider-ben elakadtam?
Íjjal kellene megoldani a feladatot, de nincs nálam. A gameplayben van nála íj, nem tudom hogy lehet hogy nálam nincs. Nem tudok visszalépni sem. Valaki tudja mit kell csinálni?
Ez egy gameplay, 3:47:47 körül van az a rész, ahol elakadtam.
Köszönöm ha segítesz :)
Február-márciusban játszottam, vagy valahogy így év elején, Steam-en vettem meg, nem volt vele gondom.
Korábbi mentést keress, vagy lépj ki és töltsd be újra. Jártam már így, hiába eredeti játék volt, bugos lett. Azt hiszem az A Plague Tale: Requiem volt. Nem nyitotta ki az ajtót Amicia (pedig kellett volna, egy lakodalmas menet üldözött 😀), agyon is vertek. Az autosave visszadobott valameddig, sikerült csendben eljutni, és nem nyitotta ki az ajtót. Kiléptem a játékból, újra elindítottam és láss csodát, nyitotta az ajtót.
Vagy a Life is Strange, ötödik epizód eleje, konkrétan fekete képernyővel töltött be, háttérhangok voltak, csak semmit nem láttál. Játék újraindítása megoldotta.
Az íjat nem veszted el, minden fegyver nálad marad. A harmadik részében van olyan szakasz, ahol fegyver nélkül mászkálsz, majd egy scriptelt pont után elérhető lesz az összes. Ha nem segít semmi, én a controlt nézném át, nem lett-e átállítva valami egyedire, alaphelyzetbe tenném. Ha nem segít, néznék olyan mentést, ahol ott az íjad és onnan folytatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!